В 2020 році виробництво мяса в Іспанії досягло рекордних показників, відповідно в країні зростає споживання фуражу та виробництво кормів.
Про це повідомив представник Асоціації торгівлі зерновими та олійними культурами Іспанії Хосе Мануель під час онлайн-засідання «Перспективи співробітництва в аграрній сфері: Україна-Іспанія».
«Загалом потреба Іспанії складає в 35-36 млн т зернових, з яких 27 млн т буде направлено на годівлю тварин, 5 млн т — потреба для харчової промисловості, 3 млн т буде спрямовано на промислові потреби та решта — на посів» — зазначає Хосе Мануель.
За його словами, Іспанія планує експортувати 5 млн т пшениціз з Франції, України, Румунії. Потребу в кукурудзі Іспанія розраховує закрити завдяки експорту з України.
ІЦ УАК за матеріалами AgroPortal
agroconf.org