Аграрний тиждень. Україна
» » Сьогодні: онлайн-конференція “Пристрасті за хлорпірифосом.
» » Сьогодні: онлайн-конференція “Пристрасті за хлорпірифосом.

Сьогодні: онлайн-конференція “Пристрасті за хлорпірифосом.






Уже сьогодні, 15 грудня, на платформі ZOOM експерти, представники держави та безпосередні учасники аграрного ринку в онлайн-форматі обговорюватимуть основні питання, пов’язані з новими вимогами ЄС щодо використання хлорпірифосу при вирощуванні сільгосппродукції.

Учасники безкоштовної онлайн-конференцїї «Пристрасті за хлорпірифосом» отримають відповіді від заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького та представників інших профільних міністерств на запитання: «Які державні заходи щодо адаптації українського законодавства до норм ЄС будуть вживатися? Чи є камінь спотикання?».


Рекомендації щодо усунення проблем при експорті зернових дасть Андрій Челомбітко, головний фітосанітарний інспектор України, директор департаменту фітосанітарної безпеки, контролю у сфері насінництва та розсадництва Держпродспоживслужби.

Також про український експорт зернових та олійних у новому сезоні, а саме про питання якості та безпеки та про те, чи є привід для занепокоєння, розкажуть експерти ринку – представники АПК-Інформ, Cotecna, УЗА и ФАУ.

Детальніше про те, як трейдери і термінали контролюють експортні партії зернових, олійних і рослинних олій на предмет перевищення норм залишків пестицидів, говоритимуть представники Risoil Terminal и ТОВ «Оліяр». Крім того, своєю точкою зору щодо ситуації, що склалася, поділяться агрономи та аграрії.

Детальніше з програмою онлайн-конференції «Пристрасті за хлорпірифосом» можно ознайомитися за посиланням.

Реєструйтеся, кличте колег і приєднуйтесь 15 грудня об 11:00 до професійного обговорення найактуальніших проблем з АПК-Інформ!

https://www.apk-inform.com





Схожі новини
  • У 2020 році майже 23,5 тисяч українських пасічників отримають державну підтримку
  • Фахівці Держпродспоживслужби прийняли участь в ІІ сесії 156-го засідання Виконавчого Комітету Європейської та Середземноморської організації карантину і захисту рослин
  • Китай забракував імпорт зараженого ячменю з України
  • Володимир Лапа та представники китайського і українського бізнесу обговорили питання експорту ячменю з України до Китаю
  • Представники Держпродспоживслужби, громадськості та бізнесу обговорили ряд питань щодо експорту зернових та зміни в законодавстві щодо ГМО

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.