Аграрний тиждень. Україна
» » Ігор Петрашко обговорив з Послом Пакистану перспективи поглиблення торговельно-економічної співпраці
» » Ігор Петрашко обговорив з Послом Пакистану перспективи поглиблення торговельно-економічної співпраці

Ігор Петрашко обговорив з Послом Пакистану перспективи поглиблення торговельно-економічної співпраці


Ігор Петрашко обговорив з Послом Пакистану перспективи поглиблення торговельно-економічної співпраці

17 грудня відбулася зустріч Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка з Надзвичайним та Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ноелем Ізраелем Хохаром. Сторони висловили зацікавленість у активізації взаємовигідного співробітництва у питаннях економіки, торгівлі та інвестицій.

«За 9 місяців 2020 року обсяг двосторонньої торгівлі між Україною і Пакистаном склав $237,5 млн, що у 2,3 рази більше ніж за весь минулий рік. Однак, потенціал нашої співпраці використовується не повністю. Україна готова до розширення експорту сільгосппродукції на ринок Пакистану, також перспективним є реалізація проектів у сфері будівництва та в агропромисловому комплексі», - зазначив Міністр Ігор Петрашко.

Міністр також зауважив, що українські компанії з унікальним промисловим комплексом можуть брати участь у масштабних проектах в Пакистані, зокрема, у будівництві Китайсько-Пакистанського економічного коридору (КПЕК). Це відкриє унікальну можливість виходу на ринок інфраструктурних та енергетичних проєктів в рамках КПЕК.

Також сторони обговорили можливість проведення Першого засідання Спільної українсько-пакистанської комісії з питань економічного співробітництва, відновлення діяльності Українсько-Пакистанської ділової ради та проведення спільних бізнес-місій.

ІЦ УАК за матеріалами me.gov.ua

agroconf.org





Схожі новини
  • Ігор Петрашко обговорив із Послом Казахстану ключові питання торговельно-економічної співпраці
  • Ігор Петрашко обговорив з Послом Німеччини пріоритетні напрями двосторонньої співпраці
  • Ігор Петрашко обговорив з Послом Японії Такаші Кураі питання активізації двосторонньої економічно-інвестиційної співпраці
  • Ігор Петрашко обговорив з Послом Великої Британії питання активізації торговельно-економічної співпраці
  • Ігор Петрашко обговорив з Послом Кореї питання співпраці і протидії COVID-19

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.