Аграрний тиждень. Україна
» » Держава продала черговий спиртзавод
» » Держава продала черговий спиртзавод

Держава продала черговий спиртзавод


Держава продала черговий спиртзавод

Фонд держмайна реалізував на відкритому аукціоні на порталі ProZorro.sale все майно одного з підприємств, що належав раніше ДП «Укрспирт». Йдеться про МПД Мартинівський, ціна продажу — 84 млн грн.

На аукціоні свої пропозиції виставили всього 5 компаній, а перемога дісталася ТОВ «Укркерамресурс». Тим часом відомо, що товариство з обмеженою відповідальністю не підписало відразу договір купівлі-продажу, і коли встановлені для цього строки минули, переможцем акційного оголосили наступного учасника — компанію ТОВ «СКН« Сучасна комерційна нерухомість ». Її ставка спочатку була на 666 грн менше.

Коли договір купівлі-продажу буде підписаний і всі зобов’язання щодо оплати виконані, новий власник зможе отримати ліцензію на виробництво спирту.

Раніше повідомлялося, що черговий завод «Укрспирту» продали за рекордну суму. На участь в аукціоні була подана тільки одна заявка. При цьому, вартість заводу зросла в 1,8 раза — зі стартових майже 30 млн гривень до 55,1 млн гривень.

Також ми писали й про те, що в Кабміні помітили корупцію в «Укрспирті».

ІЦ УАК за матеріалами fbc

agroconf.org





Схожі новини
  • Ще 2 об’єкта ДП “Укрспирт” переходять у приватну власність
  • В Україні приватизували вже 6 спиртзаводів за Програмою реформування галузі
  • Число бажаючих приватизувати українські державні спиртзаводи зросло уп’ятеро
  • Фонд держмайна виставив на продаж вже сьомий завод Укрспирту
  • Американського бика продали на аукціоні за рекордні $1,5 млн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.