Аграрний тиждень. Україна
» » Давайте поговоримо про зниження витрат на корми!
» » Давайте поговоримо про зниження витрат на корми!

Давайте поговоримо про зниження витрат на корми!


Тільки на форумі «Свинарство по-американськи» нутриціоніст зі світовим ім'ям, Джон Пейшенс розповість про основні аспекти покращення фінансовий результат господарства.

«Мені дуже приємно брати участь у події, яку організовує Асоціація «Свинарі України». Я буду говорити на дві теми. Про покращення показників на етапах дорощування-відгодівлі. Торкнуся дуже практичних аспектів: що важливо і чому це важливо, як покращити фінансові результати. А також про те, що можемо зробити для зменшення витрат на корми, а також про те, чого робити не варто, щоб не зазнати ще більших збитків», — відзначив Джон Пейшенс у зверненні до українських свинарів.


Організатори події — Асоціація «Свинарі України», ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» та агроконсалтингова компанія DYKUN. Захід відбувається за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Слідкуйте за оновленнями програми у новинній стрічці.

Контакти для реєстрації або додаткової інформації:

+38 067 470 55 63, (4744) 46 756

o.molchanova@dykun.com.ua

Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Як вірус АЧС контамінує комбікормову установку, корми та поширюється у приміщенні?
  • Форум «Свинарство по-американськи»: кращі практики підтримання високого статусу здоров’я стада
  • ​Як покращити конверсію корму не завдаючи шкоди здоров’ю ШКТ?
  • ​Форум «Свинарство по-американськи»: про виробництво з уст американських свинарів
  • «Свинарство по-американськи»: практичним досвідом ділитимуться провідні спеціалісти США

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.