Аграрний тиждень. Україна
» » Україна зацікавлена в більш тісній співпраці з Китаєм в аграрній сфері – Качка
» » Україна зацікавлена в більш тісній співпраці з Китаєм в аграрній сфері – Качка

Україна зацікавлена в більш тісній співпраці з Китаєм в аграрній сфері – Качка






Україна зацікавлена ​​в більш тісній співпраці з Китаєм, перш за все, в аграрній сфері. Про це заявив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тарас Качка в ході робочої зустрічі що відбулася 25 березня  з радником-посланником посольства КНР в Україні Чжао Лі, повідомила прес-служба міністерства.

«Україна зацікавлена ​​в реалізації спільних з китайськими партнерами проектів та ініціатив, зокрема, в галузі сільського господарства, оскільки Україна є глобальним гравцем у світовій торгівлі аграрною продукцією», – зазначив Т.Качка.

В ході зустрічі сторони також підкреслили важливість підтримки поточного стану співпраці двох країн в торговельній та економічній сферах, обговорили можливі напрямки щодо спільних заходів, які плануються в 2021 р зокрема – проведення сьомого засідання Підкомісії з питань співробітництва України та Китаю у сфері сільського господарства і продовження взаємодії сторін в рамках проектів «поясу Шовкового шляху» і «морського Шовкового шляху 21-го століття».

https://www.apk-inform.com





Схожі новини
  • Відбулося Шосте засідання Українсько-китайської Підкомісії з питань торговельно-економічного співробітництва Комісії зі співробітництва між Урядом України та Урядом КНР
  • Заступник Міністра - Торговий представник України Тарас Качка обговорив питання взаємовигідного стратегічного партнерства між Україною та Туреччиною
  • Тарас Качка провів Сьоме засідання Підкомісії з питань співпраці України та Китаю у сфері сільського господарства
  • Україна та Туреччина готові поглиблювати інвестиційні та торговельно-економічні зв’язки
  • Україна та Швеція працюватимуть над створенням спільних підприємств у рибній галузі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.