Аграрний тиждень. Україна
» » Україна експортуватиме дрібну рогату худобу до Кувейту
» » Україна експортуватиме дрібну рогату худобу до Кувейту

Україна експортуватиме дрібну рогату худобу до Кувейту


Україна експортуватиме дрібну рогату худобу до Кувейту

Україна та Кувейт погодили новий ветеринарний сертифікат на експорт дрібної рогатої худоби. Відповідне рішення ухвалили компетентні органи двох держав. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

«Ми розуміємо, що український бізнес шукає нові можливості на іноземних ринках у період виходу з кризи, спричиненої пандемією COVID-19. Тому наполегливо допомагаємо усувати всі перепони для експорту. Завдяки співпраці МЗС, наших дипломатів у Кувейті та Держпродспоживслужби нині ми додатково відкрили ринок Кувейту для українських експортерів, і це продовження цієї політики», – заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

За словами голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької, вітчизняні виробники, які займаються розведенням і вирощуванням дрібної рогатої худоби, здатні конкурувати на світовому ринку, і відкриття ринку Кувейту для експорту ДРХ створює для них додаткові можливості.

«Ми, зі свого боку, з колегами з МЗС продовжуватимемо роботу над відкриттям нових експортних ринків», – відзначила очільниця відомства.

Нагадаємо, що українські виробники молока та молочних продуктів отримали можливість експортувати власну продукцію до ще однієї країни – Держави Кувейт.

ІЦ УАК за матеріалами agro-business

agroconf.org





Схожі новини
  • Африка буде в центрі уваги Ради експортерів та інвесторів при МЗС – Кулеба
  • Україна погодила міжнародний ветсертифікат на експорт ВРХ до Лівії
  • Погоджено ветеринарний сертифікат на експорт ВРХ з України до Лівії
  • Знято заборону на імпорт з України великої і дрібної рогатої худоби до Саудівської Аравії
  • Білорусь вводить тимчасові обмеження ввезення великої та дрібної рогатої худоби з Австрії

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.