Аграрний тиждень. Україна
» » Малі сільгоспвиробники зможуть отримати держпідтримку за 2019-2020 роки
» » Малі сільгоспвиробники зможуть отримати держпідтримку за 2019-2020 роки

Малі сільгоспвиробники зможуть отримати держпідтримку за 2019-2020 роки


Малі сільгоспвиробники зможуть отримати держпідтримку за 2019-2020 роки

Уряд схвалив проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства», розроблений за ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Згідно із внесеними змінами, виробники плодів, ягід, винограду та хмелю, які у 2019−2020 роках не отримали державну підтримку на розвиток садівництва, виноградарства і хмелярства або отримали її не в повному обсязі, матимуть можливість отримати її, подавши Мінагрополітики відповідні документи до 1 вересня поточного року.

Доводимо до відома, що у поточному році для надання державної підтримки виробників плодів, ягід, винограду та хмелю передбачені бюджетні кошти в обсязі 450 млн гривень.

Форми відповідних документів затверджені наказом Мінагрополітики від 7 липня 2021 року № 74 «Про затвердження нормативів, форм звітності, переліку техніки, механізмів та обладнання, передбачених для надання державної підтримки виробників плодів, ягід, винограду та хмелю», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 27 липня 2021 року за № 973/36 595.

ІЦ УАК за матеріалами agravery

agroconf.org





Схожі новини
  • Уряд продовжив строк подання документів на отримання держпідтримки в галузі садівництва і тваринництва
  • Уряд підтримав рішення про виділення коштів на розвиток садівництва, виноградарства та хмелярства
  • За підсумками 2018 року було прийнято низку нормативно-правових актів щодо розвитку галузі садівництва, виноградарства і хмелярства
  • Цьогоріч держава виділить на садівництво, виноградарство та хмелярство 700 млн грн
  • МінАП пропонує підтримати виноградарство і садівництво

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.