Аграрний тиждень. Україна
» » Доступ до інформаційних даних про межі територіальних громад відкрито
» » Доступ до інформаційних даних про межі територіальних громад відкрито

Доступ до інформаційних даних про межі територіальних громад відкрито


Доступ до інформаційних даних про межі територіальних громад відкрито

Новий набір інформаційно-довідкових даних про межі територіальних громад вже у відкритому доступі на Публічній кадастровій карті.

«Сьогодні Держгеокадастр відкрив доступ до нових інформаційно-довідкових даних про межі територіальних громад. Їх можна переглянути на Публічній кадастровій карті. Вони відображають межі ОТГ, які об’єдналися відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад.», - зазначив Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.

Він додав, що насамперед ці дані винесли для власників земельних ділянок, розробників документації із землеустрою, органів державної та місцевої влади.

Інформація про межі територіальних громад лише інформативна, але вже зараз допоможе уникнути дублювань та непорозумінь під час розроблення проектів землеустрою та комплексних планів просторового розвитку територій ОТГ», - повідомив Роман Лещенко.

Створення цієї інформації відбулося за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. Його здійснювали фахівці ДП «Центр ДЗК» відповідно до інформації, яку надало Міністерство розвитку громад та територій України.

ІЦ УАК за матеріалами minagro

agroconf.org





Схожі новини
  • Держгеокадастр доповнив Публічну кадастрову карту новим інформаційно-довідковим шаром «Межі об’єднаних територіальних громад»
  • Президент підтримав рішення РНБО щодо заходів із відкриття ринку землі
  • Затверджено нову методики формування спроможних територіальних громад
  • На публічну кадастрову карту нанесено актуальну інформацію по місту Києву
  • Кожен українець матиме доступ до публічної кадастрової карти

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.