Аграрний тиждень. Україна
» » УЗА вітає з Днем народження Олексія Опанасовича Вадатурського!
» » УЗА вітає з Днем народження Олексія Опанасовича Вадатурського!

УЗА вітає з Днем народження Олексія Опанасовича Вадатурського!






Українська зернова асоціація сердечно вітає Героя України, засновника та Генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексія Опанасовича Вадатурського з нагоди Дня народження!

З цієї нагоди шлемо щирі та сердечні вітання, бажаємо міцного козацького здоров’я, і хай кожен день приносить радість, щирі усмішки та любов рідних, підтримку однодумців та повагу людей!

Завдяки Вашій працьовитості, цілеспрямованості та професіоналізму, Ви побудували одну з найкращих українських компаній, яка не тільки вирощує зерно, будує інфраструктуру, але й розвиває суднобудування і гідно представляє Україну на світовому ринку. Бажаємо Вам, щоб всі Ваші добрі справи та починання поверталися до Вас сторицею!

Щиро зичимо невичерпної життєвої енергії, підтримки друзів, однодумців, колег, які б продовжували та примножували Ваші добрі починання. Нових звершень Вам, процвітання та благополуччя!





Схожі новини
  • УЗА сердечно вітає Леоніда Козаченка з Днем народження!
  • Українська Зернова Асоціація щиро вітає з Днем народження Героя України, Генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексія Опанасовича Вадатурського !
  • Українська Зернова Асоціація вітає ТОВ “СП НІБУЛОН” із 28-річчям з дня заснування!
  • Українська Зернова Асоціація вітає колег з днем сільського господарства!
  • Українська Зернова Асоціація щиро вітає з днем народження Героя України, Генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» Вадатурського Олексія Опанасовича !

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.