Аграрний тиждень. Україна
» » Українська свинина готується до відкриття країн Південно-Східної Азії
» » Українська свинина готується до відкриття країн Південно-Східної Азії

    Українська свинина готується до відкриття країн Південно-Східної Азії


    Українська свинина готується до відкриття країн Південно-Східної Азії

    Статус АЧС-позитивної країни ускладнює відкриття нових ринків для української свинини, проте не робить це неможливим.

    Про це заявив директор Департаменту міжнародних комунікацій внутрішніх та зовнішніх зв'язків Держпродспоживслужби Костянтин Паскевич, говориться у повідомленні Асоціації свинарів України.

    За його словами, через поширення в Україні АЧС Південна Корея та 5 інших країн, зокрема і Китай, поставили спілкування щодо допуску нашої продукції свинарства на їхній ринок на паузу. Однак перемовини з низкою інших країн тривають.

    «Відповідні вимоги від В'єтнаму вже опрацьовані, тож у кінці червня їх направили для подальшого розгляду та оцінки. На цьому ж етапі наразі знаходяться перемовини з Гонконгом. З березня 2021 р. фахівці ДПСС працюють над акредитаційними вимогами щодо поставок охолодженої та мороженої свинини до Сінгапуру. Наразі підписаний двосторонній сертифікат, за яким можна постачати термічно оброблену свинину, тобто консервовані продукти з неї», — повідомив Паскевич.

    Крім того, Держпродспоживслужба відправила запит щодо відкриття ринку ПАР для експорту м'яса свинини, тож тепер очікує відповіді та переліку їхніх акредитаційних вимог.

    ІЦ УАК за матеріалами agroportal

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Україна очікує на відкриття нових ринків для експорту свинини
  • Експортні ринки, які скоро стануть доступними для свинини
  • Пріоритетними ринками для української свинини є В’єтнам, Гонконг та Сінгапур
  • Вітчизняні свинарі цікавляться закордонними ринками
  • Олексій Павленко: відкриття зовнішніх ринків — один із прикладів втілення реформ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українська свинина готується до відкриття країн Південно-Східної Азії


Українська свинина готується до відкриття країн Південно-Східної Азії

Статус АЧС-позитивної країни ускладнює відкриття нових ринків для української свинини, проте не робить це неможливим.

Про це заявив директор Департаменту міжнародних комунікацій внутрішніх та зовнішніх зв'язків Держпродспоживслужби Костянтин Паскевич, говориться у повідомленні Асоціації свинарів України.

За його словами, через поширення в Україні АЧС Південна Корея та 5 інших країн, зокрема і Китай, поставили спілкування щодо допуску нашої продукції свинарства на їхній ринок на паузу. Однак перемовини з низкою інших країн тривають.

«Відповідні вимоги від В'єтнаму вже опрацьовані, тож у кінці червня їх направили для подальшого розгляду та оцінки. На цьому ж етапі наразі знаходяться перемовини з Гонконгом. З березня 2021 р. фахівці ДПСС працюють над акредитаційними вимогами щодо поставок охолодженої та мороженої свинини до Сінгапуру. Наразі підписаний двосторонній сертифікат, за яким можна постачати термічно оброблену свинину, тобто консервовані продукти з неї», — повідомив Паскевич.

Крім того, Держпродспоживслужба відправила запит щодо відкриття ринку ПАР для експорту м'яса свинини, тож тепер очікує відповіді та переліку їхніх акредитаційних вимог.

ІЦ УАК за матеріалами agroportal

agroconf.org





Схожі новини
  • Україна очікує на відкриття нових ринків для експорту свинини
  • Експортні ринки, які скоро стануть доступними для свинини
  • Пріоритетними ринками для української свинини є В’єтнам, Гонконг та Сінгапур
  • Вітчизняні свинарі цікавляться закордонними ринками
  • Олексій Павленко: відкриття зовнішніх ринків — один із прикладів втілення реформ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.