Експортні партії ячменю, кукурудзи та сої формуються згідно Протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту ячменю, кукурудзи та сої з України до Китайської Народної Республіки.
Відповідно до Протоколів та проведення обстежень в період вегетації 2021 року місць виробництва та місць зберігання ячменю, кукурудзи та сої сформовано Переліки осіб, які планують експорт ячменю, кукурудзи та сої з України до Китайської Народної Республіки та Переліки місць зберігання, з яких планується експорт ячменю, кукурудзи та сої до Китайської Народної Республіки.
Зазначені Переліки опубліковані на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.
ІЦ УАК за матеріалами dpss
agroconf.org
Подальший розвиток АПК потребує створення інноваційних технологій виробництва, післязбиральної обробки та зберігання
Докладніше