Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»В Україні стабілізувалася ціна на цукор
АТУ»Новини»В Україні стабілізувалася ціна на цукор

    В Україні стабілізувалася ціна на цукор


    В Україні стабілізувалася ціна на цукор

    На внутрішньому ринку фіксується деяке зниження та уповільнення темпів зростання цін на харчові продукти.

    За оперативними даними ОДА, у листопаді проти жовтня цього року подешевшали крупа пшоняна на 1%, крупа гречана - 1%. Зокрема нормалізувалася ціна на цукор.

    Також, відносно минулого року ціна на картоплю знизилася на 16 %. Стабільними залишаються ціни на м’ясо ВРХ, м’ясо свиней та птиці (кури).

    Відбулося зростання цін на вітчизняному продовольчому ринку на такі види сільськогосподарської продукції: капуста на 10%, буряк та цибуля на 4%, морква на 3%.

    Питомим фактором пізвищення стало збільшення витратності виробництва у зв'язку з високим ціновим тиском з боку ринку енергоносіїв.

    Забезпечення цінової стабільності на ринку продовольства постійно перебуває в центрі уваги Уряду. Здійснюється аналіз ситуації щодо змін цін на соціально значущі товари та у разі їх необґрунтованого зростання вживаються відповідні дії.

    ІЦ УАК за матеріалами Мінагро

    agroconf.org





    Схожі новини
  • У Мінекономіки запевняють, що ціни на продукти харчування стабілізуються
  • В Україні подешевшали овочі та крупи
  • В Україні на 23,1% зросла ціна на яйця
  • Передумов для зростання ціни на цукор та інші товари немає
  • На Луганщині дешевіє яловичина, цукор, курячі яйця та цибуля

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні стабілізувалася ціна на цукор

03 грудень, Розділ Новини, переглядів 1 263

В Україні стабілізувалася ціна на цукор

На внутрішньому ринку фіксується деяке зниження та уповільнення темпів зростання цін на харчові продукти.

За оперативними даними ОДА, у листопаді проти жовтня цього року подешевшали крупа пшоняна на 1%, крупа гречана - 1%. Зокрема нормалізувалася ціна на цукор.

Також, відносно минулого року ціна на картоплю знизилася на 16 %. Стабільними залишаються ціни на м’ясо ВРХ, м’ясо свиней та птиці (кури).

Відбулося зростання цін на вітчизняному продовольчому ринку на такі види сільськогосподарської продукції: капуста на 10%, буряк та цибуля на 4%, морква на 3%.

Питомим фактором пізвищення стало збільшення витратності виробництва у зв'язку з високим ціновим тиском з боку ринку енергоносіїв.

Забезпечення цінової стабільності на ринку продовольства постійно перебуває в центрі уваги Уряду. Здійснюється аналіз ситуації щодо змін цін на соціально значущі товари та у разі їх необґрунтованого зростання вживаються відповідні дії.

ІЦ УАК за матеріалами Мінагро

agroconf.org





Схожі новини
  • У Мінекономіки запевняють, що ціни на продукти харчування стабілізуються
  • В Україні подешевшали овочі та крупи
  • В Україні на 23,1% зросла ціна на яйця
  • Передумов для зростання ціни на цукор та інші товари немає
  • На Луганщині дешевіє яловичина, цукор, курячі яйця та цибуля

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.