Аграрний тиждень. Україна
» » «НІБУЛОН» святкує ювілей – 30 років!
» » «НІБУЛОН» святкує ювілей – 30 років!

«НІБУЛОН» святкує ювілей – 30 років!


«НІБУЛОН» святкує ювілей – 30 років!
Вчора, 5 грудня, компанія "НІБУЛОН" відмітила свій ювілей. Приєднуємось до привітань з приводу тридцятиріччя «НІБУЛОНА», та пишаємось їхньою історією успіху довжиною у 30 років. Бажаємо нових звершень і здобутків!

Будучи однолітком незалежної України, компанія весь шлях присвятила розвитку держави, становленню її могутності та економічного зростання. Ідеї компанії випереджали час, тож їм вдалося здійснити справжню революцію у сфері української логістики, та прославити країну у всьому світі.

"30 років – це багато чи мало? Мабуть, найкраща відповідь полягає у тому, що «НІБУЛОН» є однолітком незалежної України. Для них – це 30 років успіху, якими вони пишаються, які їх мотивують і надихають на нові звершення."

"НІБУЛОН" згадали про досягнення за роки прогресивної діяльності компанії. Враховуючи, що у їхньому доробку їх ціла низка, пропонуємо разом з ними символічно пригадати 30 ключових фактів, які сьогодні найкраще розкривають «НІБУЛОН», їхні принципи та філософію за посиланням.

ІЦ УАК

agroconf.org





Схожі новини
  • Можливості сучасного флоту компанії «НІБУЛОН» підтверджуються новими рекордами з експорту
  • На вознесенській філії «Нібулон» зводять два останніх зерносховища
  • Нібулон спустив на воду найбільше за 15 років судно в Україні
  • «Нібулон» експортував найбільший за останні 6 років обсяг зерна
  • компанія «Нібулон» суттєво наростила обсяг експорту зернових та олійних

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.