Аграрний тиждень. Україна
» » Уряд України створив Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві
» » Уряд України створив Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві

Уряд України створив Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві






Уряд України створив Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві. Дане рішення закріплено постановою КМУ від 9 квітня п.р. №427, яка розміщена на Урядовому порталі.

«Координаційна рада з питань логістики в сільському господарстві є тимчасовим консультативно-дорадчим органом КМУ, утвореним з метою опрацювання питань логістичного забезпечення функціонування транспорту та дорожнього господарства», – вказується у документі.

Основними завданнями Ради є, зокрема, сприяння забезпеченню координації дій міністерств, органів центральної та місцевої влади у сфері розвитку транзитного потенціалу і логістики; підготовка пропозицій та рекомендацій щодо формування та реалізації державної політики у сфері транспорту, дорожнього господарства, розвитку транзитного потенціалу і логістики; визначення шляхів та механізмів розв’язання проблемних питань, що виникають під час реалізації державної політики у вказаних сферах та ін.

«Посадовий склад Ради затверджує Кабінет міністрів України. Головою Ради є міністр аграрної політики та продовольства, який затверджує її персональний склад. Формою роботи Ради є засідання, що проводяться за рішенням голови Ради в разі потреби, але не рідше ніж один раз на місяць», – йдеться у додатку до постанови.

https://www.apk-inform.com





Схожі новини
  • Уряд створив Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві
  • Уряд створив Міжвідомчу координаційну раду з питань водних ресурсів
  • Відбулося чергове засідання міжвідомчого штабу з оперативного вирішення питань логістики у сільському господарстві
  • В Мінекономіки відбулося перше в 2021 році засідання логістичного штабу
  • В Україні можуть відновити роботу Координаційної ради з питань логістики

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.