Аграрний тиждень. Україна
» » Без свинини не залишимось! — результати опитування виробників
» » Без свинини не залишимось! — результати опитування виробників

    Без свинини не залишимось! — результати опитування виробників


    Більшість свиногосплданств з неуражених бойовими діями регіонів продовжують роботу в штатному режимі, заявляють в Асоціації "Свинарі України". Відповідні висновки озвучили аналітики галузевого об'єднання за підсумками опитування ключових операторів галузі.

    На початку квітня в Асоціація «Свинарі України» провела опитування 70 основних гравців ринку свинини різних регіонів щодо планів їх діяльності в умовах військового часу. За результатами «розвідки» 70% опитаних свиногосподарств з вибірки та абсолютна більшість респондентів з відносно безпечних регіонів не змінюють виробничий ритм та/чи не зменшують поголів’я. Окремі підприємства навіть продовжують втілювати заплановане попередньо – репопуляцію, вихід на 100%-ві виробничі потужності. «Переважна частка виробників свинини має «бойові» настрої — чекаючи на перемогу працюють в штатному режимі, вирощують тварин, зберігають робочі місця, платять податки та забезпечують країну свининою», — коментують в галузевому об’єднанні. «Звичайно, є окремі підприємства, що з початку вторгнення взяли курс на скорочення поголів’я. Проте такі настрої лише в одного з десяти підприємств-респондентів на вільних від бойових дій територіях».

    Аналітики АСУ відзначають, що найскладніша ситуація наразі склалася у підприємств з Донеччини Луганщини, Харківщини, Херсонщини та Запорізької області. «Свинарі цих регіонів минулоріч реалізували на забій майже 23% від загальної промислової пропозиції свинини. Тепер підприємства на тимчасово окупованих територіях змушені працювати в умовах часткової чи повної ізоляції. Не зважаючи на це, свиногосподарства роблять усе можливе для підтримки штатної роботи підприємства або концентруються на збереженні маточного ядра. Підприємства, які знаходилися у аналогічних обставинах у Чернігівській та Київській областях, також притримувалися такої стратегії і після звільнення повертаються до штатного режиму роботи», — коментують в АСУ.

    Детальніше про історії виживання свиногосподарств Чернігівщини читайте тут.

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Ринок живця: 15-й тиждень
  • Рейтинг найпотужніших виробників 2021: долучайтеся до опитування!
  • У великих промислових свиногосподарствах утримують 75% індустріального поголів’я свиней
  • ​Понад 75% промислових виробників свинини планують нарощувати обсяги виробництва
  • Аграрії продовжують свою роботу у звичному режимі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Без свинини не залишимось! — результати опитування виробників


Більшість свиногосплданств з неуражених бойовими діями регіонів продовжують роботу в штатному режимі, заявляють в Асоціації "Свинарі України". Відповідні висновки озвучили аналітики галузевого об'єднання за підсумками опитування ключових операторів галузі.

На початку квітня в Асоціація «Свинарі України» провела опитування 70 основних гравців ринку свинини різних регіонів щодо планів їх діяльності в умовах військового часу. За результатами «розвідки» 70% опитаних свиногосподарств з вибірки та абсолютна більшість респондентів з відносно безпечних регіонів не змінюють виробничий ритм та/чи не зменшують поголів’я. Окремі підприємства навіть продовжують втілювати заплановане попередньо – репопуляцію, вихід на 100%-ві виробничі потужності. «Переважна частка виробників свинини має «бойові» настрої — чекаючи на перемогу працюють в штатному режимі, вирощують тварин, зберігають робочі місця, платять податки та забезпечують країну свининою», — коментують в галузевому об’єднанні. «Звичайно, є окремі підприємства, що з початку вторгнення взяли курс на скорочення поголів’я. Проте такі настрої лише в одного з десяти підприємств-респондентів на вільних від бойових дій територіях».

Аналітики АСУ відзначають, що найскладніша ситуація наразі склалася у підприємств з Донеччини Луганщини, Харківщини, Херсонщини та Запорізької області. «Свинарі цих регіонів минулоріч реалізували на забій майже 23% від загальної промислової пропозиції свинини. Тепер підприємства на тимчасово окупованих територіях змушені працювати в умовах часткової чи повної ізоляції. Не зважаючи на це, свиногосподарства роблять усе можливе для підтримки штатної роботи підприємства або концентруються на збереженні маточного ядра. Підприємства, які знаходилися у аналогічних обставинах у Чернігівській та Київській областях, також притримувалися такої стратегії і після звільнення повертаються до штатного режиму роботи», — коментують в АСУ.

Детальніше про історії виживання свиногосподарств Чернігівщини читайте тут.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Ринок живця: 15-й тиждень
  • Рейтинг найпотужніших виробників 2021: долучайтеся до опитування!
  • У великих промислових свиногосподарствах утримують 75% індустріального поголів’я свиней
  • ​Понад 75% промислових виробників свинини планують нарощувати обсяги виробництва
  • Аграрії продовжують свою роботу у звичному режимі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.