Аграрний тиждень. Україна
» » Банки надали агробізнесу кредитні канікули до кінця травня
» » Банки надали агробізнесу кредитні канікули до кінця травня

Банки надали агробізнесу кредитні канікули до кінця травня


Банки надали агробізнесу кредитні канікули до кінця травня

 Внаслідок оголошення воєнного стану на території України вітчизняні баки запроваджують кредитні канікули для аграріїв. Зокрема, ймовірно, таку послугу будуть запроваджувати й надалі в індивідуальному порядку.


Про це йдеться в матеріалі «На яких умовах банки надають кредити на посівну і чи можуть на них розраховувати аграрії із зони бойових дій‎»‎ на Latifundist.com.
Повідомляється, що в «Ощадбанку» запровадили кредитні канікули для представників мікро-, малого та середнього бізнесу. Ця програма триватиме аж до 31 травня 2022. На період кредитних канікул відтерміновуються виплати по тілу кредитів та відсотках.


«У цей час не будуть застосовуватись будь-які штрафні санкції за невиконання або неповне виконання діючих кредитних договорів. Кредитні канікули для всіх клієнтів розпочнуться автоматично, для їх запровадження не потрібно звертатися до банку», — розповіла директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу «Ощадбанку» Наталя Буткова-Вітвіцька.


Додається, що в свою чергу в «Укргазбанку» також були запроваджені кредитні канікули за всіма кредитними договорами та договорами фінансового лізингу строком на 2 місяці. Вони триватимуть з 01.03.2022 р. по 30.04.2022 р.


«Додатково в банку готові розглядати інші варіанти кредитних канікул в кожному окремому випадку», — йдеться в матеріалі.


Нагадаємо, деякі банки відмовляються кредитувати аграріїв з областей, де йдуть бойові дії. Зокрема такі випадки зафіксовані в Миколаївській, Харківській, Чернігівській та Київській областях. 





Схожі новини
  • В програма «Доступні кредити 5−7-9%» з 1 березня запрацюють кредитні гарантії
  • Аграрії можуть отримати мікрокредитування до 250 тис. грн без застави
  • З початку року «Ощадбанк» видав аграріям кредитів на 270 млн гривень
  • Гроші для кредитування
  • Земельний банк кредитуватиме аграріїв під 10% річних

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.