Аграрний тиждень. Україна
» » Азаров доручив Бойку і Присяжнюку здешевити паливо для посівної
» » Азаров доручив Бойку і Присяжнюку здешевити паливо для посівної

Азаров доручив Бойку і Присяжнюку здешевити паливо для посівної


Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив міністрам розробити механізми здешевлення паливно-мастильних матеріалів для проведення весняно-польових робіт.

Про це йдеться у повідомленні уряду.

Азаров доручив зайнятися цією проблемою міністру енергетики та вугільної промисловості Юрію Бойку і міністру аграрної політики та продовольства Миколі Присяжнюку.

"Через екстремальну посуху восени 2011 року і складні погодні умови нинішньої зими в Україні доведеться пересівати понад 2 мільйони гектарів озимини, що становить понад п’яту частину площ під озимими зерновими", - сказано в повідомленні.

Додатковий тиск на українських виробників зернових, зазначено у заяві, справить також те, що в Росії ціна на дизельне пальне для весняно-польових робіт знижена на 30%.

"Через такі несприятливі фактори міністрам доручено розробити і внести на розгляд уряду проект постанови, яка визначить режим найбільшого сприяння для українських сільгоспвиробників, щоб їх продукція залишалася конкурентоспроможною", - повідомляє уряд.





Схожі новини
  • Прем'єр-міністр доручив вжити заходів для недопущення підвищення ціни на дизельне пальне для аграріїв
  • Азаров доручив перевірити ціни на хліб у Києві
  • Прем'єр-міністр доручив забезпечити повну технічну готовність до весняно-польових робіт
  • Бойко до початку посівної має повністю забезпечити аграріїв пальним
  • Азаров доручив розробити механізм дотації виробництва молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.