Аграрний тиждень. Україна
» » На Національній платформі продовольчої безпеки найактивнішими є виробництва з Одеської, Миколаївської та Дніпропетровської областей
» » На Національній платформі продовольчої безпеки найактивнішими є виробництва з Одеської, Миколаївської та Дніпропетровської областей

    На Національній платформі продовольчої безпеки найактивнішими є виробництва з Одеської, Миколаївської та Дніпропетровської областей


    На Національній платформі продовольчої безпеки найактивнішими є виробництва з Одеської, Миколаївської та Дніпропетровської областей

    До майже 5,5 тисяч зросла кількість користувачів Національної платформи продовольчої безпеки. Серед них найбільше виробничих компаній (32% від усіх користувачів), торгових компаній (22%) та кінцевих замовників (17%) – магазинів, господарств тощо.

    Найбільша кількість зареєстрованих потужностей знаходиться в Одеській області (11% від усіх зареєстрованих потужностей). Крім того, значна кількість виробництв зареєстрована з Миколаївської та Дніпропетровської областей (по 8%).

    Кількість актуальних потреб, опублікованих на платформі, складає 1,7 тисячі. Серед них не лише продукти харчування й товари першої необхідності, а й послуги (зокрема, послуги перевезення). Актуальних пропозицій наразі менше – 1680.

    Нагадаємо, учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів. Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.

    Довідково. Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також за підтримки проекту EU4SaferFood.

    ІЦ УАК за матеріалами ДПСС

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Крупи, м'ясо, сіль, дизельне паливо: які потреби публікують на Національній платформі продовольчої безпеки
  • На Національній платформі продовольчої безпеки з'явилися нові можливості для учасників
  • На платформі продовольчої безпеки з'явилася можливість укладання угод та замовлення логістичних послуг
  • До Національної платформи продовольчої безпеки долучилися вже більше тисячі користувачів
  • В Україні скоротилася кількість фермерських господарств

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фотозвіти
Новини техніки
Рослинництво
Тваринництво
Відео

На Національній платформі продовольчої безпеки найактивнішими є виробництва з Одеської, Миколаївської та Дніпропетровської областей


На Національній платформі продовольчої безпеки найактивнішими є виробництва з Одеської, Миколаївської та Дніпропетровської областей

До майже 5,5 тисяч зросла кількість користувачів Національної платформи продовольчої безпеки. Серед них найбільше виробничих компаній (32% від усіх користувачів), торгових компаній (22%) та кінцевих замовників (17%) – магазинів, господарств тощо.

Найбільша кількість зареєстрованих потужностей знаходиться в Одеській області (11% від усіх зареєстрованих потужностей). Крім того, значна кількість виробництв зареєстрована з Миколаївської та Дніпропетровської областей (по 8%).

Кількість актуальних потреб, опублікованих на платформі, складає 1,7 тисячі. Серед них не лише продукти харчування й товари першої необхідності, а й послуги (зокрема, послуги перевезення). Актуальних пропозицій наразі менше – 1680.

Нагадаємо, учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів. Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.

Довідково. Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також за підтримки проекту EU4SaferFood.

ІЦ УАК за матеріалами ДПСС

agroconf.org





Схожі новини
  • Крупи, м'ясо, сіль, дизельне паливо: які потреби публікують на Національній платформі продовольчої безпеки
  • На Національній платформі продовольчої безпеки з'явилися нові можливості для учасників
  • На платформі продовольчої безпеки з'явилася можливість укладання угод та замовлення логістичних послуг
  • До Національної платформи продовольчої безпеки долучилися вже більше тисячі користувачів
  • В Україні скоротилася кількість фермерських господарств

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.