Аграрний тиждень. Україна
» » Грищенко знайшов, куди подіти український сир
» » Грищенко знайшов, куди подіти український сир

Грищенко знайшов, куди подіти український сир


Україна може почати експортувати сир у Йорданію.

Про це повідомив міністр закордонних справ Костянтин Грищенко у Twitter, підбиваючи підсумки зустрічі з прем'єр-міністром Йорданії в Аммані, пише "Дзеркало тижня. Україна".

"Не міг не торкнутися питання можливого експорту українського сиру. Упевнений, у РФ наші сири повернуться, але нові ринки ще нікому не завадили", - зазначив Грищенко.

"В йорданських партнерах імпонує націлення на результат. Переговори з прем'єр-міністром Йорданії підтвердили хороші можливості для торгівлі", - повідомив глава українського МЗС.

Як повідомлялося, на початку лютого Росія заборонила імпорт приблизно половини українських сирів. Російська влада стверджує, що в сирі було виявлено пальмове масло, українська сторона це категорично заперечує.

Раніше урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції України Валерій П'ятницький заявив, що Україна буде продавати свій сир на європейському ринку.





Схожі новини
  • У Москві продовжують вилучати з продажу український сир
  • В'єтнам та Україна активізують переговори щодо створення зони вільної торгівлі
  • Азаров хоче постачати зерно до Йорданії і будувати там зерносховища
  • Грищенко: Лаврову подобається український сир
  • Україна і Китай зацікавлені у співпраці в сфері вантажоперевезень і аграрної галузі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.