Аграрний тиждень. Україна
» » Держсільгоспінспекція прагне стати партнером для агровиробників у вирішенні питань
» » Держсільгоспінспекція прагне стати партнером для агровиробників у вирішенні питань

Держсільгоспінспекція прагне стати партнером для агровиробників у вирішенні питань


Держсільгоспінспекція України повинна стати структурою, яка є партнером у вирішенні питань для агровиробників та надійною опорою для громадян у контролі за якістю продукції яку вони споживають. Про це під час наради з керівниками усіх територіальних органів Державної інспекції сільського господарства України та інспекцій, які ліквідуються і входять до її складу, сказав заступник Голови Держсільгоспінспекції України Юрій Марчук.
Зокрема, на нараді було розглянуто питання щодо переведення працівників насіннєвих, хлібних, земельних інспекцій, технічного нагляду, якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції, до територіальних органів Держсільгоспінспекції України, а також заслухано інформація виконуючих обов’язки начальників територіальних органів.
Крім того, Юрій Марчук відзначив, що враховуючи погодно-кліматичні умови та наближення весняно-польових робіт, в першу чергу в територіальних органах Держсільгоспінспекції має бути вже сформований інспекторський склад, який міг би працювати в полі і т.д.





Схожі новини
  • За результатами перевірок у органах Держсільгоспінспекції прийнято ряд кадрових рішень
  • Держсільгоспінспекція: Підприємства які добровільно проводять заходи із сівозміни не повинні перевірятися інспекторами
  • Держсільгоспінспекція: Інспекції повинні займатись безпосередньо інспекційними функціями і перестати бути в області «статистами»
  • Держсільгоспінспекція контролює питання, які забезпечать урожай 2013
  • Держсільгоспінспекцією здійснено близько 50 тис. перевірок стану с\г машин

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.