Аграрний тиждень. Україна
» » Нідерландські флагмани
» » Нідерландські флагмани

Нідерландські флагмани


Нідерландські флагмани

Історія нідерландської компанії Vencomatic Group почала- ся в 1983 році з проривної інноваційної розробки Кор ван де Вена — автоматичного гнізда для курей батьківського стада. На той час це була революційна ідея, оскільки з’явилося на ринку таке обладнання вперше. Практично одночасно інша компанія Prinzen розпочала сервiсне обслуговування обладнання для обробки яєць на внутрішньому ринку. Невдовзі після цього компанія почала розробляти власне обладнання для пакування та перекладання інкубаційного яйця. Відтоді обидві компанії значно зросли в маcштабі сві- тового птахівництва. У 1999 році ці компанії об’єдналися в Vencomatic Group. Сьогодні однією з основних особли- востей роботи Vencomatic Group є безперервні інновації в поєднанні з повагою до принципів, які працюють.


 Детальніше про іновації компанії в прикріпленому файлі:

 
data/file/association-news/2021 VMG Meggsius Ukraine.pdf

 





Схожі новини
  • Здобутки провідної птахівничої компанії Vencomatic Group BV, представлені студентам Національного Університету біоресурсів і природокористування України
  • Успішне проведення вебінару «Автоматизовані рішення з обробки столового яйця» Vencomatic Group
  • Запрошення на вебінар з Vencomatic Group. Автоматизовані рішення з обробки столового яйця
  • Вітаємо нового члена асоціайції - Vencomatic Group
  • Новини компаній: Dnipro Agro Group зайнялася вирощуванням свиней

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.