Аграрний тиждень. Україна
» » «ДПЗКУ-МТС» уклала контракти на збирання врожаю у 2012 році з п’ятисот двадцяти п’яти тисяч гектарів
» » «ДПЗКУ-МТС» уклала контракти на збирання врожаю у 2012 році з п’ятисот двадцяти п’яти тисяч гектарів

«ДПЗКУ-МТС» уклала контракти на збирання врожаю у 2012 році з п’ятисот двадцяти п’яти тисяч гектарів


Механіко-технологічна станція («ДПЗКУ-МТС») ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» на сьогодні підписала попередні угоди на збирання врожаю у 2012 році з сільськогосподарськими організаціями і холдингами з п’ятисот двадцяти п’яти тисяч гектарів.
«ДПЗКУ-МТС» проводить роботу по контрактації з сільгоспвиробниками по проведенню збиральних робіт з початку жовтня минулого року.
Попереднє укладання договору дозволить аграріям бути впевненими у своєчасному збиранні та збереженні майбутнього врожаю, а також допоможе у плануванні витрат.

Довідка: Механіко-технологічна станція «ДПЗКУ-МТС» - сервісний підрозділ Державної продовольчо-зернової корпорації України, який проводить повний комплекс масштабних польових робіт. Це 17 бригад, до складу яких входять досвідчені комбайнери, водії та механіки, які мобільно надають аграріям комплексні послуги під час збирання врожаю. Всю збиральну техніку оснащено сучасними технологіями GPS-моніторингу, що дозволяє в режимі реального часу контролювати дотримання маршрутів, кількість виконаної роботи, витрат пального, тощо.





Схожі новини
  • У липні ДПЗКУ заготовила понад 600 тисяч тонн зерна
  • Авансовий платіж за форвардними контрактами на зерно зріс до 1 тис. грн за тонну
  • ДПЗКУ отримала заявки на закупівлю за форвардом понад 300 тисяч тонн зерна
  • ДПЗКУ закупить 2 мільйона тонн зерна за форвардними контрактами
  • Майже 22 тисячі тонн комбікормів вироблено на філіях ПАТ «ДПЗКУ» з початку маркетингового року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.