Аграрний тиждень. Україна
» » Японія передала 6 генераторів для забезпечення роботи українських портів
» » Японія передала 6 генераторів для забезпечення роботи українських портів

Японія передала 6 генераторів для забезпечення роботи українських портів


Японія передала 6 генераторів для забезпечення роботи українських портів

У рамках угоди між урядами України та Японії про технічне співробітництво та грантову допомогу, в рамках проекту екстреного відновлення та реконструкції, що реалізується через Японську агенцію міжнародного співробітництва (JICA), у Чорноморську філію ДП "АМПУ" було доставлено шість дизель-генераторів "Volvo" потужністю 550 кВА, на базі автомобілів "Iveco".

5 грудня у Києві відбулася церемонія передачі мобільних транспортних засобів електропостачання. У церемонії взяли участь постійний представник офісу JICA в Україні Сугімото Сатоші та заступник голови АМПУ Сергій Ковшар.

"Дизель-генератори планується використовувати в разі довгострокового відключення від мереж електропостачання об'єктів критичної інфраструктури. За сумарною потужністю, передані генератори зможуть повністю забезпечити потреби в електроенергії адміністрацій філій портів Великої Одеси. А з огляду на мобільність обладнання, за необхідності, можуть бути направлені в будь-яку філію ДП "АМПУ"", - зазначив голова АМПУ Юрій Литвин.

JICA продовжує підтримувати діяльність ДП «АМПУ» щодо сприяння та відновлення логістики в Україні.



Нагадаємо, у листопаді Японія передала Україні машини й обладнання для саперів. Крім того, японський бізнес зацікавлений інвестувати в ряд галузей, серед них - українське сільське господарство.

ІЦ УАК за матеріалами Фейсбук-сторінки "АМПУ"

agroconf.org





Схожі новини
  • Японія допоможе фермерам Харківщини насінням соняшнику та кукурудзи, та виділяє 170 млн дол. на проекти екстреного відновлення
  • Уряд Німеччини передав дизельні генератори українським виробникам продуктів харчування
  • Ощадбанк прокредитує бізнес для закупівлі генераторів та енергонакопичувачів
  • Уряд Японії планує надати грантову допомогу Україні на закупівлю сільгоспобладнання
  • Київ і Токіо домовились про співпрацю у створенні Національної інфраструктури геопросторових даних України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.