Аграрний тиждень. Україна
» » АСУ висловлює свою підтримку Мінагрополітики Миколі Сольському
» » АСУ висловлює свою підтримку Мінагрополітики Миколі Сольському

АСУ висловлює свою підтримку Мінагрополітики Миколі Сольському


Асоціація «Свинарі України» (АСУ) висловлює свою підтримку Міністру аграрної політики та продовольства України Миколі Сольському та підкреслює потребу збереження профільного Міністерства.

АСУ як галузеве об’єднання промислових виробників свинини підкреслює якість, професійність та системність роботи Міністерства аграрної політики та продовольства України на чолі з чинним Міністром. Співпрацюючи з відомством, учасники АСУ завжди мали змогу отримати фахову допомогу, вести конструктивний діалог щодо всіх важливих питань для галузі, висловлюючи думку бізнесу.

Особливо варто відзначити підтримку з боку Міністерства у період повномасштабного вторгнення рф в Україну, як щодо вирішення проблем підприємств, що опинилися у місцях ведення бойових і на деокупованих територіях, так і щодо напрацювання законодавчими ініціативами задля розвитку галузі та агросектору загалом, відстоювання позиції українських виробників для продовження експорту. Тому сьогодні робота міністерства є важливою та потребує посилення для представництва інтересів та допомоги аграріям в Україні та на міжнародній арені.

Більше того, зважаючи на нинішні євроінтеграційні процеси, перед Мінагрополітики постають комплексні завдання та виклики щодо імплементації європейського законодавства та потребують продовження фахової роботи команди Міністерства, тому Асоціація «Свинарі України» виступає за збереження Міністерства аграрної політики та продовольства України та посилення представництва агросектору на шляху до євроінтеграції та членства України в ЄС задля ефективної роботи ключової галузі для економіки держави.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • УЗА категорично виступає проти ліквідації Мінагрополітики та звільнення міністра Миколи Сольського
  • Громадські об’єднання АПК України висловили свою підтримку першому заступнику Міністра аграрної політики та продовольства України Тарасу Висоцькому
  • Іспанія допомагатиме Україні у реформуванні та відновленні галузі рибного господарства
  • Роман Лещенко провів зустріч з Урядовою делегацією Об’єднаних Арабських Еміратів щодо інвестицій в Україну
  • Заява Громадської Ради при Мінагрополітики та Всеукраїнського аграрного Форуму

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.