Аграрний тиждень. Україна
» » Уряд розширив перелік агропродукції, яка має обмежений строк зберігання та особливий режим зберігання
» » Уряд розширив перелік агропродукції, яка має обмежений строк зберігання та особливий режим зберігання

Уряд розширив перелік агропродукції, яка має обмежений строк зберігання та особливий режим зберігання


Уряд розширив перелік агропродукції, яка має обмежений строк зберігання та особливий режим зберігання

Кабінет Міністрів України вніс зміни до затвердженого переліку сільськогосподарської продукції, яка має обмежений строк зберігання, та переліку продукції, яка має особливий режим зберігання. Відповідна постанова прийнята на черговому засіданні Уряду.

Зміни до переліку фахівці Мінагрополітики розробили у відповідь на численні звернення асоціацій виробників і переробників розширити перелік.

Список продукції доповнено товарами згідно з кодами УКТЗЕД. Загалом доповнюються переліки живих тварин, товарів м’ясної та рибної продукції, субпродуктів, готової та консервованої риби; кондитерські вироби, плоди, горіхи, соки плодові та овочеві.

Зокрема, до переліку сільськогосподарської продукції, яка має обмежений строк зберігання додано бджолині матки, капусту головчасту, кольрабі, цвітну, капусту листову; корнішони, салат латук і цикорій (свіжі або охолоджені). До переліку продукції, яка має особливий режим зберігання додано олію ріпакову або гірчичну та їхні фракції, філе окремих видів риб, м’ясо заморожене й ін.

ІЦ УАК за матеріалами Мінагрополітики

agroconf.org





Схожі новини
  • Останні рішення уряду: розширено межі акваторії 3 дунайських портів, затверджено список агропродукції, яка матиме пріоритет у "еЧерга" та схвалено проект про донацію Словенії на розмінування
  • Експорт ячменю, кукурудзи та сої до КНР: роз’яснення термінів подачі документів
  • КМУ додав до критичного імпорту вантажні перевезення
  • В Україні збільшать випуск продуктів дитячого харчування
  • Уряд Білорусі регулюватиме ціни на соціально значущі товари

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.