Аграрний тиждень. Україна
» » Реорганізація рибного господарства: функції держкомітету переходять до держагентства
» » Реорганізація рибного господарства: функції держкомітету переходять до держагентства

Реорганізація рибного господарства: функції держкомітету переходять до держагентства


11 квітня 2012 року Кабінет Міністрів України видав розпорядження «Питання Державного агентства рибного господарства». Згідно з цим урядовим документом, Державне агентство рибного господарства забезпечить здійснення функцій і повноважень Державного комітету рибного господарства.

Розпорядження підготовлене на виконання Порядку здійснення заходів, пов’язаних з утворенням, реорганізацією або ліквідацією міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 20 жовтня № 1074.

Акт Кабінету Міністрів України про можливість забезпечення здійснення утвореним органом виконавчої влади повноважень та виконання функцій аналогічного органу, що припиняється, видається після здійснення заходів, пов’язаних з державною реєстрацією утвореного органу виконавчої влади як юридичної особи публічного права, затвердженням положення про нього, структури та штатного розпису його апарату, кошторису та заповненням 30 відсотків вакансій.

Як випливає з документа, Державне агентство рибного господарства відповідає всім вищезгаданим критеріям, що свідчить про можливість виконання ним функцій і повноважень Державного комітету рибного господарства, що припиняється.





Схожі новини
  • Уряд схвалив зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення
  • Набув чинності закон про діяльність Мінагропроду і Мінсоцполітики у зв'язку з адмінреформою
  • Поглиблюється співробітництво з Турецькою Республікою в галузі рибного господарства
  • Контроль за дотриманням порядку в рибоохоронній діяльності буде забезпечено законодавчо
  • Проведення моніторингу землі відповідатиме всім законодавчим актам

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.