Заключна онлайн-сесія 11 грудня: як підвищити біобезпеку та оптимізувати застосування антибіотиків у свинарстві
09 грудень, Розділ Новини, переглядів 545
Уже цієї середи, 11 грудня, відбудеться третя онлайн-сесія щодо посилення біобезпеки свиногосподарств і зниження ризиків розвитку антибіотикорезистентності. Вона стане фінальним етапом серії заходів, організованих Асоціацією «Свинарі України» та Міністерством сільського господарства США (USDA).
Програма охоплює найактуальніші теми:
Важливість посилення біобезпеки серед персоналу. Віталій Башинський, міжнародний експерт із питань біобезпеки у тваринництві та безпечності харчової продукції, поділиться дієвими рекомендаціями для захисту від інфекцій та підвищення ефективності роботи співробітників господарств.
Найкращі практики зниження антибіотикорезистентності у тваринництві. Олександр Рєвнівцев, експерт із питань здоров’я продуктивних тварин і транскордонних захворювань, пояснить, як мінімізувати використання антибіотиків і зберегти продуктивність тварин.
Роль діагностики в контролі здоров’я стада, оптимізації застосування антибіотиків та боротьбі з резистентністю. Дмитро Масюк, д.в.н., директор НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ Biosafety Center, розповість по про лабораторну діагностику як інструмент попередження антибіотикорезистентності.
Не пропустіть можливість отримати цінні знання та практичні інструменти для роботи! Реєстрація на подію залишається відкритою за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK5--zWMYALMaTmNq-_vCOcoaCSpprbQNzFsT64IihRUmlmg/viewform
Для уточнення деталей звертайтесь за номером: 0673578494 (Вікторія Деркач).
Джерело: Pigua.info
Схожі новини
Біобезпека транспорту, дезінфекція та боротьба з резистентністю: друга онлайн-сесія вже 4 грудняСерія онлайн-сесій з біобезпеки та боротьби з антибіотикорезистентністю у свинарствіУспішний старт серії онлайн-сесій з біобезпеки та антимікробної резистентності у свинарствіОнлайн-сесія для свинарів: усе, що потрібно знати про антимікробну резистентністьУроки біобезпеки: міжнародний досвід та кращі практики для українських свинарів