Аграрний тиждень. Україна
» » Опитування: Лише 7% українців у майбутньому планують продати свою землю
» » Опитування: Лише 7% українців у майбутньому планують продати свою землю

Опитування: Лише 7% українців у майбутньому планують продати свою землю


Лише 7,2% українців, які володіють земельним паєм або ділянкою землі сільськогосподарського призначення, в майбутньому планують продати свої ділянки, пише Уніан.

Як передає джерело, такі результати опитування, проведеного Центром Разумкова, озвучив сьогодні директор соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко під час круглого столу "Земельна реформа в Україні: як її бачать і чого від неї чекають українські громадяни?".

Під час опитування з'ясувалося, що середня сума, яку українці планують отримати за 1 га землі від її продажу, становить близько 6 тис. доларів (47 635 грн).

Відносна більшість (43%) власників паїв планують в майбутньому здавати свою ділянку в оренду, 29% - виробляти на цій ділянці сільгосппродукцію для потреб своєї родини, 10% - розвивати виробництво сільгосппродукції на продаж, 12% - нічого не планують робити в очікуванні, як складеться ситуація.





Схожі новини
  • Більше половини власників паїв проти зняття мораторію на продаж сільгоспземель
  • Українці хочуть отримати за гектар землі 6000 «зелених» - соцопитування
  • Більше половини власників земельних паїв - на межі виживання
  • Селяни не хочуть скасування мораторію на продаж землі
  • Більше половини українців проти земельного "дерібану"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.