Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»New Food Summit 2025: де майбутня маржа фуд-бізнесу?
АТУ»Новини»New Food Summit 2025: де майбутня маржа фуд-бізнесу?

    New Food Summit 2025: де майбутня маржа фуд-бізнесу?






    [b]22–23 жовтня[/b] у Києві відбудеться головна подія для лідерів українського агріфуд-бізнесу — [b]New Food Summit 2025[/b]. Тема цього року — [b]«Нові координати зростання для фуд-бізнесу»[/b]. Саміт збере понад 450 учасників — виробників, переробників, інвесторів, ритейлерів, постачальників технологій та компанії суміжних сфер. Головне питання: [b]де маржа майбутнього?[/b]

    «New Food Summit — подія нового типу для українського ринку їжі. Вона об’єднує гравців усього ланцюга доданої вартості: від корпорацій до крафтовиків. Тут народжуються ідеї, що перетворюються на проєкти та живлять українську економіку», — говорить Ірина Бондаренко, продюсерка заходу, засновниця компанії-організатора IdeasFirst.

    Традиційною частиною стане New Food Bar — зона для презентації новинок. Цього року три продукти отримають відзнаку [b]«Проривний продукт року»[/b] від експертного журі.

    У програмі — ключові теми ринку:



    • глобальні тренди та місце України;



    • експорт vs внутрішній ринок;



    • європейські стандарти та готовність України;



    • споживач після війни;



    • нові ніші: healthy food, frozen food 2.0, функціональні напої;



    • маркетинг у новій реальності: TikTok, Instagram, інфлюенсери.

    Контент саміту формує дорадча рада, до складу якої входять:



    [b]• Олена Вовк[/b], співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech;



    [b]• Тарас Скорупський[/b], СЕО компанії «ДМИТРУК-ФУДЗ», підприємець у сфері поживних та зручних перекусів;



    [b]• Дмитро Морозов[/b], заступник CEO МХП з розвитку бізнесу клієнтів;



    [b]• Борис Шестопалов[/b], засновник Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-Group, співвласник GFS Group;



    [b]• Сергій Войцеховський[/b], член ради директорів BGV Group Management;



    [b]• Дмитро Зозуля[/b], заступник СЕО МХП з M&A;



    [b]• Катерина Співакова[/b], директорка з комунікацій та взаємодії з урядом KERNEL;



    [b]• Валерій Бондарь[/b], заступник СЕО МХП зі стратегічних маркетингових комунікацій та проєктів.

    Серед спікерів [b]Олександр Паламарчук[/b], заступник директора з розвитку категорії мʼясо-ковбасних виробів та інтеграції нових бізнесів МХП, [b]Олег Волошин[/b], засновник компанії «Маленька Голландія» (бренд «ЛЕККЕР»), [b]Богдан Точка[/b], співвласник та головний пивовар MOVA Brewing Co., [b]Пилип Гришин[/b], співзасновник та технічний директор «Прайм Снек», [b]Юлія Карасевич[/b], директорка групи компаній ТОВ «ІПС» (крупозавод «Озерянка», ТД «Зерновита», макаронна фабрика «Зерно життя»), [b]Тарас Фітьо[/b], співзасновник та співвласник компанії «TOM», [b]Олег Спірін[/b], СEO Varus.ua, [b]Анастасія Шмуляєва[/b], керівниця напряму розвитку категорії «Готова їжа» компанії МХП, [b]Данило Триндюк[/b], співзасновник мережі просторів хліба і кави «Бо Хліб», [b]Артем Зоненко[/b], керівник відділу молочних продуктів та морозива Wine Bureau | goodwine, [b]Марина Горобець[/b], директорка з розвитку групи компаній «Глобино»,[b] Андрій Цегелик[/b], CEO Enzym Group, [b]Діана Шмир[/b], СЕО компанії Healthy choice, [b]Марина Булацька[/b], заступниця комерційного директора «Сільпо», та інші.

    New Food Summit 2025 стане майданчиком для дискусій, де бізнес зможе почути один одного та спільно окреслити шляхи розвитку індустрії.

    📍 22 жовтня — Київ, КВЦ «Парковий»

    📍 23 жовтня — онлайн

    Зареєструватись на подію – https://bit.ly/41Sb7Ry





    Схожі новини
  • Між європейськими перспективами та українськими викликами: відкрито реєстрацію на головну агріфуд-конференцію року New Food Summit 2024
  • Не пропустіть New Food Summit – першу подію для Agri Food бізнесу
  • AGRO UKRAINE SUMMIT 02.02.2024: організатори оголосили перших спікерів
  • Подія №1 в продовольчій галузі України?
  • Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів головної агріфуд-події New Food Summit 2024

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

New Food Summit 2025: де майбутня маржа фуд-бізнесу?

17 вересень, Розділ Новини, переглядів 4





[b]22–23 жовтня[/b] у Києві відбудеться головна подія для лідерів українського агріфуд-бізнесу — [b]New Food Summit 2025[/b]. Тема цього року — [b]«Нові координати зростання для фуд-бізнесу»[/b]. Саміт збере понад 450 учасників — виробників, переробників, інвесторів, ритейлерів, постачальників технологій та компанії суміжних сфер. Головне питання: [b]де маржа майбутнього?[/b]

«New Food Summit — подія нового типу для українського ринку їжі. Вона об’єднує гравців усього ланцюга доданої вартості: від корпорацій до крафтовиків. Тут народжуються ідеї, що перетворюються на проєкти та живлять українську економіку», — говорить Ірина Бондаренко, продюсерка заходу, засновниця компанії-організатора IdeasFirst.

Традиційною частиною стане New Food Bar — зона для презентації новинок. Цього року три продукти отримають відзнаку [b]«Проривний продукт року»[/b] від експертного журі.

У програмі — ключові теми ринку:



• глобальні тренди та місце України;



• експорт vs внутрішній ринок;



• європейські стандарти та готовність України;



• споживач після війни;



• нові ніші: healthy food, frozen food 2.0, функціональні напої;



• маркетинг у новій реальності: TikTok, Instagram, інфлюенсери.

Контент саміту формує дорадча рада, до складу якої входять:



[b]• Олена Вовк[/b], співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech;



[b]• Тарас Скорупський[/b], СЕО компанії «ДМИТРУК-ФУДЗ», підприємець у сфері поживних та зручних перекусів;



[b]• Дмитро Морозов[/b], заступник CEO МХП з розвитку бізнесу клієнтів;



[b]• Борис Шестопалов[/b], засновник Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-Group, співвласник GFS Group;



[b]• Сергій Войцеховський[/b], член ради директорів BGV Group Management;



[b]• Дмитро Зозуля[/b], заступник СЕО МХП з M&A;



[b]• Катерина Співакова[/b], директорка з комунікацій та взаємодії з урядом KERNEL;



[b]• Валерій Бондарь[/b], заступник СЕО МХП зі стратегічних маркетингових комунікацій та проєктів.

Серед спікерів [b]Олександр Паламарчук[/b], заступник директора з розвитку категорії мʼясо-ковбасних виробів та інтеграції нових бізнесів МХП, [b]Олег Волошин[/b], засновник компанії «Маленька Голландія» (бренд «ЛЕККЕР»), [b]Богдан Точка[/b], співвласник та головний пивовар MOVA Brewing Co., [b]Пилип Гришин[/b], співзасновник та технічний директор «Прайм Снек», [b]Юлія Карасевич[/b], директорка групи компаній ТОВ «ІПС» (крупозавод «Озерянка», ТД «Зерновита», макаронна фабрика «Зерно життя»), [b]Тарас Фітьо[/b], співзасновник та співвласник компанії «TOM», [b]Олег Спірін[/b], СEO Varus.ua, [b]Анастасія Шмуляєва[/b], керівниця напряму розвитку категорії «Готова їжа» компанії МХП, [b]Данило Триндюк[/b], співзасновник мережі просторів хліба і кави «Бо Хліб», [b]Артем Зоненко[/b], керівник відділу молочних продуктів та морозива Wine Bureau | goodwine, [b]Марина Горобець[/b], директорка з розвитку групи компаній «Глобино»,[b] Андрій Цегелик[/b], CEO Enzym Group, [b]Діана Шмир[/b], СЕО компанії Healthy choice, [b]Марина Булацька[/b], заступниця комерційного директора «Сільпо», та інші.

New Food Summit 2025 стане майданчиком для дискусій, де бізнес зможе почути один одного та спільно окреслити шляхи розвитку індустрії.

📍 22 жовтня — Київ, КВЦ «Парковий»

📍 23 жовтня — онлайн

Зареєструватись на подію – https://bit.ly/41Sb7Ry





Схожі новини
  • Між європейськими перспективами та українськими викликами: відкрито реєстрацію на головну агріфуд-конференцію року New Food Summit 2024
  • Не пропустіть New Food Summit – першу подію для Agri Food бізнесу
  • AGRO UKRAINE SUMMIT 02.02.2024: організатори оголосили перших спікерів
  • Подія №1 в продовольчій галузі України?
  • Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів головної агріфуд-події New Food Summit 2024

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.