[b]22–23 жовтня[/b] у Києві відбудеться головна подія для лідерів українського агріфуд-бізнесу — [b]New Food Summit 2025[/b]. Тема цього року — [b]«Нові координати зростання для фуд-бізнесу»[/b]. Саміт збере понад 450 учасників — виробників, переробників, інвесторів, ритейлерів, постачальників технологій та компанії суміжних сфер. Головне питання: [b]де маржа майбутнього?[/b]
«New Food Summit — подія нового типу для українського ринку їжі. Вона об’єднує гравців усього ланцюга доданої вартості: від корпорацій до крафтовиків. Тут народжуються ідеї, що перетворюються на проєкти та живлять українську економіку», — говорить Ірина Бондаренко, продюсерка заходу, засновниця компанії-організатора IdeasFirst.
Традиційною частиною стане New Food Bar — зона для презентації новинок. Цього року три продукти отримають відзнаку [b]«Проривний продукт року»[/b] від експертного журі.
У програмі — ключові теми ринку:
Контент саміту формує дорадча рада, до складу якої входять:
Серед спікерів [b]Олександр Паламарчук[/b], заступник директора з розвитку категорії мʼясо-ковбасних виробів та інтеграції нових бізнесів МХП, [b]Олег Волошин[/b], засновник компанії «Маленька Голландія» (бренд «ЛЕККЕР»), [b]Богдан Точка[/b], співвласник та головний пивовар MOVA Brewing Co., [b]Пилип Гришин[/b], співзасновник та технічний директор «Прайм Снек», [b]Юлія Карасевич[/b], директорка групи компаній ТОВ «ІПС» (крупозавод «Озерянка», ТД «Зерновита», макаронна фабрика «Зерно життя»), [b]Тарас Фітьо[/b], співзасновник та співвласник компанії «TOM», [b]Олег Спірін[/b], СEO Varus.ua, [b]Анастасія Шмуляєва[/b], керівниця напряму розвитку категорії «Готова їжа» компанії МХП, [b]Данило Триндюк[/b], співзасновник мережі просторів хліба і кави «Бо Хліб», [b]Артем Зоненко[/b], керівник відділу молочних продуктів та морозива Wine Bureau | goodwine, [b]Марина Горобець[/b], директорка з розвитку групи компаній «Глобино»,[b] Андрій Цегелик[/b], CEO Enzym Group, [b]Діана Шмир[/b], СЕО компанії Healthy choice, [b]Марина Булацька[/b], заступниця комерційного директора «Сільпо», та інші.
New Food Summit 2025 стане майданчиком для дискусій, де бізнес зможе почути один одного та спільно окреслити шляхи розвитку індустрії.
📍 22 жовтня — Київ, КВЦ «Парковий»
📍 23 жовтня — онлайн
Зареєструватись на подію – https://bit.ly/41Sb7Ry
Забезпечення безперебійної роботи сільськогосподарської техніки безпосередньо залежить від своєчасного та якісного
Докладніше