Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні в сільське господарство будуть впроваджені енергозберігаючі технології
» » В Україні в сільське господарство будуть впроваджені енергозберігаючі технології

В Україні в сільське господарство будуть впроваджені енергозберігаючі технології


Кабінет міністрів України 17 травня 2012 р. прийняв постанову "Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 28 липня 2010 р. № 648", повідомляє прес-служба уряду.

Цей документ розроблено Мінагрополітики на виконання закону України "Про державний бюджет України на 2012 рік" з метою закупівлі племінних нетелей та корів, вітчизняної техніки і обладнання для агропромислового комплексу з наступною їх реалізацією суб'єктам господарювання в агропромисловому комплексі на умовах фінансового лізингу для впровадження сучасних енергозберігаючих технологій у виробництві конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції.

Передбачається, що використання видатків державного бюджету на закупівлю племінних нетелей та корів, вітчизняної техніки і обладнання дасть можливість покращити матеріально-технічний стан сільгосптоваровиробників за рахунок техніки для впровадження енергозберігаючих технологій та поповнити поголів'я великої рогатої худоби племінними нетелями та коровами.





Схожі новини
  • Уряд знижує податкове навантаження на машинобудівні підприємства
  • Азаров: справа честі - перетворити Україну на найбільшого сільгоспвиробника
  • Тваринникам відшкодовуватимуть вартість будівництва ферм
  • МінАП пропонує затвердити порядок використання коштів держбюджету, спрямованих на придбання техніки та сільгосптварин
  • Урядовий аграрний комітет поновив рада з питань визначення пріоритетів у виробництві нової техніки та обладнання для сільгосптоваровиробників - В. Слаута

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.