Аграрний тиждень. Україна
» » Видавать дозволи на перевезення будуть з урахуванням Закону "Про ветеринарну медицину"
» » Видавать дозволи на перевезення будуть з урахуванням Закону "Про ветеринарну медицину"

Видавать дозволи на перевезення будуть з урахуванням Закону "Про ветеринарну медицину"


Підприємцям спростять отримання дозвільної документації на міжнародні вантажні перевезення. Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності". Відповідно до Закону процедура отримання дозвільних документів займатиме менше часу, повідомили УНН в прес-службі Держкомітету з питань регуляторної політики.

Щоб отримати дозволи на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом, дозволи на реекспорт товарів, що походять з інших країн, карантинні дозволи, міжнародні ветеринарні сертифікати, сертифікати якості зерна тощо, підприємцям не потрібно буде звертатися в дозвільні центри.

Видача дозвільних документів буде здійснюватися відповідно до Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” з урахуванням особливостей, визначених Митним кодексом України, Законів України “Про карантин рослин”, “Про захист рослин”, “Про автомобільний транспорт”, “Про зерно та ринок зерна в Україні”, “Про ветеринарну медицину”.





Схожі новини
  • Уряд затвердив процедуру отримання дозволу на промислове рибальство
  • ВР за поданням Президента: "Геть!" сертифікацію зерна та елеваторів
  • Микола Вашешніков: «Відміна деяких дозвільних документів значно погіршить імідж нашої держави на міжнародних ринках та вплине на здоров’я громадян»
  • ВР прийняла за основу законопроект щодо виробництва та обігу ветпрепаратів
  • НОВІ ЗАКОНИ – НОВІ МОЖЛИВОСТІ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.