Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Присяжнюк: «Розвиток малих підприємств на селі є стимулом до соціального зростання регіонів»
» » Микола Присяжнюк: «Розвиток малих підприємств на селі є стимулом до соціального зростання регіонів»

Микола Присяжнюк: «Розвиток малих підприємств на селі є стимулом до соціального зростання регіонів»


На сьогодні становлення соціальної інфраструктури сільських територій не можливе без економічного підґрунтя – а саме розвитку малого підприємництва на селі та активної діяльності сільських голів. Про це сьогодні, 22 травня, під час робочої поїздки до Львівської області повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.
«Розвиток аграрного сектору України повинен базуватися на збереженні його основи – українського села. Саме тому, стимулюючи зростання його соціальної інфраструктури, ми повинні пильну увагу приділити економічному підґрунтю. А саме – розвитку малого підприємництва на селі, яке дасть поштовх до розбудови територій та забезпеченню комфортного життя у сільській місцевості», - повідомив Міністр.
Окрім того, зазначив очільник Мінагрополітики, важливим стимулом до соціального розвитку повинна стати активна роль сільського голови.
«Я не дозволю, аби хтось в аграрному секторі йшов шляхом зменшення сільського населення, оскільки наше завдання – зберегти селянина як невід’ємну частину суспільства. І проект «Рідне село» передбачає в першу чергу активну роль сільського голови, який повинен мати достатньо прав задля реалізації всіх тих ініціатив, які сприятимуть ефективному забезпеченню соціального благополуччя сільських територій», - зазначив Микола Присяжнюк.
Прес-служба Мінагрополітики





Схожі новини
  • Сільгоспкооперація активізує розвиток соціальної інфраструктури на селі
  • Микола Присяжнюк: Головне спрямування Ініціативи «Рідне село» – підвищення добробуту сільських мешканців
  • Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»
  • Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»
  • Микола Присяжнюк: «Ініціатива «Рідне село» покликана мінімізувати урбанізацію та підтримати сільських голів»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.