Аграрний тиждень. Україна
» » Спочатку року Держсільгоспінспекцією проведено технічний контроль 98 тис. машин
» » Спочатку року Держсільгоспінспекцією проведено технічний контроль 98 тис. машин

Спочатку року Держсільгоспінспекцією проведено технічний контроль 98 тис. машин


Голова Державної інспекції сільського господарства України Сергій Тригубенко звернув увагу керівників територіальних органів на необхідність посилення контролю за здійсненням суб'єктами господарювання обов'язкового технічного контролю машин, а також наголосив на обов'язковій належній підготовці інспекторів. «Кожна група з інспектування суб'єкта господарювання повинна мати комплект сертифікованих засобів вимірювальної техніки і обладнання, а також необхідне комп'ютерне забезпечення, а інформація про результати проведення обов'язкового технічного контролю повинна заноситись персоналом, що пройшов відповідну підготовку, до уніфікованої автоматизованої електронно-облікової системи протягом одного дня», - сказав Сергій Тригубенко.

Так, станом на 1 травня у цьому році було проведено обов'язковий технічний контроль 98 тис. машин та зареєстровано близько 11 тис. машин.





Схожі новини
  • Відміна обов'язкового технічного контролю сільськогосподарської техніки дозволить аграріям зекономити близько 100 млн. грн.
  • У цьому році урожайність зернових може становити на 4 центнера з га більше
  • Держсільгоспінспекція перевіряє готовність сільськогосподарської техніки до весняно-польових робіт
  • Держсільгоспінспекція: Заборонено експлуатацію 1800 машин, які не пройшли обов’язковий технічний контроль
  • Держсільгоспінспекцією здійснено близько 50 тис. перевірок стану с\г машин

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.