Аграрний тиждень. Україна
» » 7,8 млрд грн сплатили до бюджету підприємства агропромислового комплексу
» » 7,8 млрд грн сплатили до бюджету підприємства агропромислового комплексу

7,8 млрд грн сплатили до бюджету підприємства агропромислового комплексу




До Зведеного бюджету станом на 1 квітня 2012 року від підприємств агропромислового комплексу надійшло 7,8 мільярдів гривень податкових платежів. Про це під час засідання Колегії Міністерства аграрної політики та продовольства поінформував директор Департаменту економічного розвитку і аграрного ринку Сергій Кваша, повідомили УНН у прес-службі міністерства.

У І кварталі 2012 року виробництво валової продукції сільського господарства в усіх категоріях господарств зросло на 0,5% порівняно з відповідним періодом минулого року. Обсяг сільгосппродукції у фактичних цінах дорівнював 19 млрд грн.

"Обсяги виробництва валової продукції збільшилися в 18 регіонах, з яких найбільший приріст спостерігався в Хмельницькій – на 7,6%, Донецькій – на 6,5%, Полтавській – на 5%, Тернопільській – на 4,4 %, Дніпропетровській – на 2,8% областях", - поінформував Сергій Кваша.

Директор Департаменту економічного розвитку і аграрного ринку також зазначив, що агропромисловий комплекс поступово перетворюється в один із основних бюджетоутворюючих секторів економіки держави.





Схожі новини
  • У 2013 році в Україні планують виробити сільгосппродукції на 236 млрд грн
  • У першому півріччі 2012 році виробництво сільськогосподарської продукції зросло на 7,4 %
  • Мінагропрод оцінив втрати селян від посухи майже у 14 мільярдів
  • Мінагрополітики: Серед усіх галузей тваринництва у пріоритеті - скотарство
  • Сергій Кваша: Обсяги виробництва валової продукції сільського господарства збільшилися у 18 областях

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.