Аграрний тиждень. Україна
» » Ветеринари та підприємці Миргорода порозумілися
» » Ветеринари та підприємці Миргорода порозумілися

Ветеринари та підприємці Миргорода порозумілися


Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України повідомляє про врегулювання питання реалізації сала та м'яса на агропродовольчому ринку Миргорода.
А причиною непорозумінь між суб'ектами господарювання та управлінням ветеринарної медицини у Миргороді стала заборона реалізації сала, відокремленого від туші, що не пройшло ветеринарно-санітарну експертизу. Держветфітослужба надала роз'яснення щодо необхідного проведення ветеринарно-санітарної експертизи жирів сільськогосподарських тварин (сала тощо) відповідно до Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м'яса та м'ясних продуктів, затверджених наказом Державного департаменту ветеринарної медицини України №28 від 7 червня 2002 року. Підприємці Миргорода були ознайомлені з цим роз'ясненням під час зустрічі з представниками державної служби ветеринарної медицини в Полтавській області.
Таким чином, основне питання – можливість реалізації необробленого та обробленого (засоленого) сала – вирішене, та забезпечено його обов'язкове проходження державної ветеринарно-санітарної експертизи.





Схожі новини
  • У Козятинському районі виявили більше 3-х тонни сала невідомого походження.
  • Ветеринари вилучили в Криму 250 кг небезпечної свинини
  • Призначено директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи
  • У Києві знову виявлено сказ серед безпритульних тварин
  • Щодо виявлення трихінельозу в Чернівецькій області

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.