Аграрний тиждень. Україна
» » Харбінський міжнародний ярмарок
» » Харбінський міжнародний ярмарок

Харбінський міжнародний ярмарок


У м. Харбін (провінція Хейлунцзян, Китайська Народна Республіка) завершив роботу XXIII Харбінський міжнародний торговельно-економічний ярмарок. На загальній площі у 86 тис. кв. метрів були представлені павільйони розвитку високих і нових технологій, сучасного сільського господарства, будівельних матеріалів і предметів домашнього вжитку, продукції легкої промисловості, машинобудівної та електронної продукції.

Доробки Національної академії аграрних наук України в галузі аграрних наук представили Інститут сільського господарства степової зони, Інститут олійних культур й Інститут кормів та сільського господарства Поділля.

Науковці НААН зустрілися з керівництвом Хейлунцзянської академії сільськогосподарських наук і обговорили питання обопільних інтересів. За результатами зустрічі підписано Договір про наукове співробітництво між Інститутом сільського господарства степової зони НААН України та Хейлунцзянською академією сільськогосподарських наук Китаю.

 

 





Схожі новини
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 16 жовтня 2012 року (Протокол № 16) "Про проведення позачергової сесії Загальних зборів Національної академії аграрних наук України"
  • «Корми і кормовий білок»
  • До НААН завітали з Ісламської Республіки Іран
  • До Дня науки
  • Ліквідовано інститут шовківництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.