Аграрний тиждень. Україна
» » Видаватимуть на безстроковий термін?
» » Видаватимуть на безстроковий термін?

Видаватимуть на безстроковий термін?


 

В рамках Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" фахівці Державної інспекції сільського господарства України розробили проект постанови Уряду "Про внесення змін до Порядку видачі сертифіката відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки", повідомлє прес-служба відомства.

Згідно тексту запропонованого документу,  пропонується визначити безстроковий термін дії сертифікату відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки.

Головною метою підготовленого проекту - зменшити кількістьдокументів (необхідно подати для одержання сертифіката відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки), що безпосередньо не пов'язані з підтвердженням можливостей сертифікованих зернових складів провадити певні дії із здійснення господарської діяльності.

У зв’язку із набиранням обертів збиральної кампанії, актуальність прийняття цього проекту постанови зростає з кожним днем, адже вони дозволить прискорити роботу з сертифікації зернових складів.





Схожі новини
  • Сертифікати відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки будуть безстроковими
  • На початок червня Держсільгоспінспекцією проінспектовано понад 26 млн.тонн зерна на експорт
  • Держсільгоспінспекція: Анульовано дію сертифікату одного із підприємств Хмельниччини
  • Держсільгоспінспекція сприяє спрощенню процедури ведення бізнесу на зерновому ринку
  • Лабораторії Держсільгоспінспекції мають міжнародну акредитацію та працюють у штатному режимі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.