Аграрний тиждень. Україна
» » Сьогодні Тимошенко не судитимуть
» » Сьогодні Тимошенко не судитимуть

Сьогодні Тимошенко не судитимуть


Тимошенко сьогодні не судитимуть. Райсуд міста Харкова оголосив перерву  у засіданні з розгляду справи щодо корпорації ЄЕСУ до двадцять третього липня.


Тимошенко просят отпустить на лечение в Германию


Суддя, що головує, Костянтин Садовський, керувався неможливістю слухати справу через відсутність самої обвинуваченої  та її захисників Андрія Кожемякіна і Євгенії Тимошенко. Тим часом перед будівлею Харківського апеляційного суду виникла бійка між прихильниками екс-прем'єра та молодими людьми у помаранчевих жилетах. У сутичку втрутилися правоохоронці, інформації про постраждалих поки що не надходило. Нагадаємо, у жовтні 2011 року СБУ порушила проти Тимошенко кримінальну справу за переведення боргів корпорації ЄЕСУ на бюджет України. Колишню прем'єрку звинувачують  в ухилянні від сплати податків на загальну суму понад 4 з половиною мільйони гривень та замаху на розкрадання 25 млн. грн шляхом незаконного відшкодування понад  ПДВ.


К Тимошенко вернулся немецкий врач


Водночас захист наполягає, що справу  про діяльність ЄЕСУ було закрито в 2005 році законно, і це підтвердив Верховний Суд України.





Схожі новини
  • БЮТ готовий обміняти бюджет і ринок землі на Тимошенко
  • Тимошенко: Украинская земля стоит $400 млрд
  • Азаров відмовився від програми Тимошенко з розвитку села
  • РФ може надати 5-6 млрд дол на будівництво двох енергоблоків на Хмельницькій АЕС
  • Прем'єр пообіцяла Європі стабільний транзит газу