Аграрний тиждень. Україна
» » Уряд виступає за модернізацію агропромислового комплексу
» » Уряд виступає за модернізацію агропромислового комплексу

Уряд виступає за модернізацію агропромислового комплексу


ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ

Прем’єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів України, наголосив на необхідності модернізації АПК з метою забезпечення цінової стабільності на продукти сільського господарства.

«Перспективи розвитку індустріального виробництва зерна в Україні надзвичайно великі.  Але для того, щоб сповна реалізувати потенціал наших земель, необхідно ще багато зробити», - відзначив Глава Уряду, підкресливши, що на сьогодні ключовим завданням для агропромислового комплексу є раціональне використання земель та  підвищення врожайності.

Для цього, за словами Миколи Азарова, у зернове виробництво необхідно впровадити ряд інноваційних рішень - від використання високопродуктивних сортів і гібридів до впровадження нових технологій вирощування зернових із застосуванням сучасної техніки. 

«Держава готова «підставити плече» селянам. Адже модернізація агропромислового комплексу дозволить забезпечити цінову стабільність на продукти сільського господарства», - наголосив Прем’єр-міністр.

При цьому він відзначив, що Уряд підтримує відродження вітчизняного тваринництва, запровадивши довготривалу програму з виплати дотацій за утримання молодняку великої рогатої худоби.





Схожі новини
  • Микола Азаров підкреслює необхідність запровадження стимулів для широкого використання сучасних зернових сортів
  • Микола Азаров: Модернізація АПК дозволить забезпечити цінову стабільність на продукти
  • Аграрії зацікавлені в експортуванні зерна на довготривалій основі
  • Микола Азаров доручив Мінагрополітики доопрацювати механізм страхування виробництва сільгосппродукції
  • Микола Азаров: Зерна буде достатньо

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.