Аграрний тиждень. Україна
» » Міндобрив на майже 200 тис. грн посадовці вкрали на Сумщині
» » Міндобрив на майже 200 тис. грн посадовці вкрали на Сумщині

Міндобрив на майже 200 тис. грн посадовці вкрали на Сумщині


Прокуратура Сумщини контролює хід розслідування кримінальної справи стосовно розкрадачів мінеральних добрив, які завдали збитків майже на 200 тис. грн. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Сумської області контролює хід розслідування кримінальної справи, порушеної УСБ України в області стосовно кількох осіб, у тому числі працівників ПАТ "Сумихімпром", які, діючи за попередньою змовою, створювали не обліковані надлишки мінеральних добрив, після чого розкрадали їх шляхом вивезення з території підприємства автомобілями під виглядом фосфогіпсу. Державному підприємству завдано збитку на суму понад 186 тисяч гривень.

Розкрадачам мінеральних пред’явлено обвинувачення за частиною 4 ст. 191 Кримінального кодексу України і стосовно них обрано відповідні запобіжні заходи. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.





Схожі новини
  • Голову сільради на Київщині піймали на хабарі у 55 тисяч доларів
  • 150 тис. грн стягнуть з підприємства на Хмельниччині за самовільну порубку лісу
  • 6 тис. грн вимагала жінка-посадовець у підприємця за участь у ярмарку
  • Стосовно службовців підприємства "Хліб України" порушено кримінальну справу
  • Чиновники помаленьку розпродували державний резерв пшениці

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.