Аграрний тиждень. Україна
» » Азаров доручив Мінагрополітики розробити ряд невідкладних заходів з відновлення системи зрошуваного землеробства в Україні
» » Азаров доручив Мінагрополітики розробити ряд невідкладних заходів з відновлення системи зрошуваного землеробства в Україні

Азаров доручив Мінагрополітики розробити ряд невідкладних заходів з відновлення системи зрошуваного землеробства в Україні


Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству аграрної політики і продовольства розробити ряд невідкладних заходів з відновлення системи зрошуваного землеробства в Україні. Про це він заявив в ході засідання Кабінету міністрів.

"Сьогодні програма відновлення зрошення земель знову діє. Вперше в даний час у Херсонській області зібрано понад 2 млн т овочів", - повідомив Азаров.

За його словами, програма зрошення буде довгостроковою, і вона буде реалізовуватися не тільки в Херсонській області, а й у Криму та в інших областях.

"Тому я доручив Міністерству аграрної політики і продовольства розробити ряд невідкладних дій по відновленню системи зрошуваного землеробства, а також довгострокову програму модернізації овочівництва та інфраструктури зберігання", - сказав прем'єр.





Схожі новини
  • Завдання - реконструювати та модернізувати
  • Уряд розробить інвестиційні проекти для відновлення зрошувальних систем
  • Азаров доручив розробити механізм дотації виробництва молока
  • Азаров доручив вдарити дотаціями по дешевому молоку
  • М.Азаров доручив розробити держпрограму забезпечення добривами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.