Аграрний тиждень. Україна
» » Севастопольців намагалися нагодувати простроченим паштетом і курятиною
» » Севастопольців намагалися нагодувати простроченим паштетом і курятиною

Севастопольців намагалися нагодувати простроченим паштетом і курятиною


У процесі проведення контрольних заходів на одній із фірм, що займається зберіганням і постачанням курячої продукції в роздрібну мережу Севастополя, виявлено 60 банок паштету з гусячої печінки з вичерпаним терміном придатності. Про це повідомили в секторі зв'язків із громадськістю УМВС України в Севастополі.

Як розповів начальник сектора ветеринарної міліції Олександр Рибінський, на цьому ж підприємстві було виявлено 184 кг спинок курей, які. зберігалися без пакувальної тари та маркування. Продукція забруднена, місцями іржавого кольору з прогірклим запахом. Працівниками ветеринарної міліції ця продукція вилучена з обігу та знищена відповідно до чинного законодавства.

Керівник підприємства притягнутий до адміністративної відповідальності за ст.107 (порушення ветеринарно-санітарних вимог) КУпАП, що тягне за собою штраф від 9 до 20 неоподатковуваних мінімальних доходів громадян.





Схожі новини
  • Ветеринари вилучили в Криму 250 кг небезпечної свинини
  • На Вінниччині затримані шахраї, що труїли людей м’ясом смертельно хворої худоби
  • Ветеринари вилучили 6,6 тонн неякісної тваринницької продукції
  • У Вінниці на маслосирзаводі виявлено 2 тонни простроченого сиру
  • Правоохоронці затримали 10 тонн сиру "з цвіллю"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.