Аграрний тиждень. Україна
» » 2,6 млн грн отримала Волинь на компенсації за купівлю доїльних апаратів
» » 2,6 млн грн отримала Волинь на компенсації за купівлю доїльних апаратів

2,6 млн грн отримала Волинь на компенсації за купівлю доїльних апаратів


Волинь отримала 2,6 млн грн державних коштів на відшкодування вартості закуплених одноосібниками доїльних установок. Це - 75% загальноукраїнських бюджетних коштів. Про це повідомив зазначив заступник Міністра агропромислової політики України Микола Безуглий під час регіональної наради з питань розвитку агропромислового виробництва та сільських територій Волинської області. Про це УНН повідомили у прес-службі ОДА.

Отже, із виділених для усієї України 3 млн 100 тис. грн, Волинь отримала – 2,6 млн грн. А це говорить про те, що волинянам повернуть повністю всі кошти за придбані 591 доїльний апарат із 700 передбачених на загальнодержавному рівні. Кошти вже в районах.

Як наголосив на нараді голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, обласна влада теж суттєво підтримує одноосібників та родинні ферми. Їх стимулюють безкоштовними доїльними апаратами. 260 одиниць вже у користуванні селян, до кінця року заплановано закупити ще 500 таких установок. За словами начальника профільного управління Юрія Горбенка, 22,5 тисяч фермерських родин безкоштовно забезпечуються жомом, комбікормом, створюються пасовища.





Схожі новини
  • Частка волинської сільськогосподарської продукції в державі сягає 3,8%
  • Волинським одноосібникам цьогоріч надійшло 23 млн. грн. державної дотації
  • В поточному році держава компенсувала селянам 3,1 млн грн за придбані доїльні апарати із передбачених 5 млн на рік
  • Волинські аграрії за півроку виробили сільськогосппродукції на 1 млрд 406 млн. грн.
  • Держава повністю виконує зобовязання щодо підтримки АПК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.