Аграрний тиждень. Україна
» » Україна поставлятиме зерно в Китай
» » Україна поставлятиме зерно в Китай

Україна поставлятиме зерно в Китай



Сьогодні в Києві відбулися чергові переговори між українською і китайською сторонами щодо погодження деталей майбутньої кредитної угоди і контрактів щодо постачання вітчизняних зернових у Китай. Українську делегацію очолив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, повідомили УНН в прес-службі Мінагрополітики.

"Ми продовжуємо співпрацю з Китайською Народною Республікою в рамках підписаної 28 червня угоди про фінансування аграрних проектів в Україні. Сьогодні китайська сторона ще раз підтвердила свою зацікавленість у співпраці з Україною у сфері сільського господарства. Ми впевнені, що китайські інвестиції будуть сприяти виходу українського аграрного сектора на якісно новий рівень", - повідомив Микола Присяжнюк.

Міністр підкреслив, що українська сторона провела всі необхідні заходи для виконання своїх зобов'язань в рамках угоди.

Нагадаємо, 28 червня 2012 року під час офіційного візиту міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка в КНР було підписано Меморандум про співпрацю у сфері підтримки пріоритетних проектів в сільському господарстві України. Згідно з угодою, будуть залучені кредитні кошти обсягом 3 млрд дол. на реалізацію проектів у вітчизняній аграрній галузі.





Схожі новини
  • Україна поглибить співпрацю із США в аграрній сфері
  • Присяжнюк розповів, куди пішли китайські мільярди
  • Україна і Китай поглиблюють співпрацю в галузі сільського господарства
  • Микола Присяжнюк: «Україна підписала рамкову угоду з Китайською Народною Республікою у сфері аграрного сектору»
  • Микола Присяжнюк: «Україна розпочала повномасштабну співпрацю з Китайською Народною Республікою у сфері аграрного сектору»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.