Аграрний тиждень. Україна
» » Азаров: "Закупівельні ціни на українське молоко будуть підвищені"
» » Азаров: "Закупівельні ціни на українське молоко будуть підвищені"

Азаров: "Закупівельні ціни на українське молоко будуть підвищені"





Кабінет міністрів України підвищить закупівельні ціни на українське молоко. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров на брифінгу в Сумах, передає прес-служба Кабміну.

"Ми сьогодні обговорювали тему підвищення закупівельних цін на молоко. Ми обов'язково цю проблему вирішимо, і нижній ідентифікативний поріг цін на молоко буде піднято", - зазначив Азаров.

За його словами, уряд розробить механізми, які сприятимуть об'єднанню аграріїв у виробничі та обслуговуючі кооперативи, які будуть займатися, зокрема, контролем якості молока, його доставкою на молококомбінат.

За результатами І півріччя 2012 р. експорт молочної продукції з України в вартісному вираженні скоротився на 78,9 млн дол, або на 29% порівняно з аналогічним періодом 2011 р.

На думку експертів Європейської бізнес асоціації, державне цінове регулювання всієї молочної продукції в Україні загрожує падінням обсягу продажів молочної продукції та збільшенням роздрібних цін на неї.





Схожі новини
  • Закупівельні ціни на молоко в одноосібників зросли на 18%
  • Вітчизняні виробники молока здатні замістити своєю продукцією імпорт – М.Азаров
  • Азаров: продукти дорожчати не будуть незважаючи на неврожай
  • Відкриття молочного ринку РФ дозволить підвищити закупівельні ціни на молоко, - експерт
  • Українське село в змозі забезпечити країну недорогою їжею – прем’єр

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.