Аграрний тиждень. Україна
» » Дбаючи про сад
» » Дбаючи про сад

Дбаючи про сад


 

31 серпня 2012 року на науково-виробничій базі державного підприємства дослідного господарства Артемівської дослідної станції розсадництва Інституту садівництва НААН відбудеться Міжнародний тематичний семінар «Розсадництво України – стан та перспективи».

Фахівці подискутують на теми сучаснихвимог до садивного матеріалу плодових і ягідних культур іновітніхтехнологійведення ефективного розсадництва, особливостей формування замовлень для виробництва садивного матеріалу на перспективу з урахуванням породно-сортового складу.

Буде зроблено аналіз і середньострокові прогнози розвитку українського садівничого ринку, рейтингунайбільш поширених і затребуваних сортів яблуні в Україні та Росії.

Також розглядатиметься питання виробництваоздоровленого безвірусного садивного матеріалу плодових культур (як новий етап розвитку розсадництва в Україні), -       тенденції розвитку світового садівництва, сучасні підходи у використанні вегетативно розмножуваних підщеп плодових культур, тощо.





Схожі новини
  • Наукове забезпечення розвитку галузей садівництва, виноградарства та виноробства
  • Сливу на Львівщині доповнив абрикос, персик і вишня
  • Державну підтримку садівництва гальмує недосконале законодавство
  • Держсільгоспінспекція проводить навчання фахівців з розсадництва
  • На 40% за останні 5 років збільшилось виробництво саджанців плодово-ягідних культур

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.