Аграрний тиждень. Україна
» » Янукович невдоволений темпами проведення аграрних реформ
» » Янукович невдоволений темпами проведення аграрних реформ

Янукович невдоволений темпами проведення аграрних реформ


Президент України Віктор Янукович вважає, що реформи в аграрному секторі країни йдуть занадто повільно. Про це він заявив, відкриваючи 24 міжнародну агропромислову виставку "Агро-2012" у Києві передає кореспондент УНН.

"Необхідно пам'ятати про наболілі проблеми аграріїв, найбільша з яких - надмірно повільний прогрес у реформах", - сказав .

За його словами, ключовою складовою реформ сільського господарства має стати запровадження ринку землі сільгосп призначення.

Як повідомлялося раніше, Президент України Віктор Янукович наголосив, що важливою складовою формування ринку землі є детінізація земельних відносин.

"Важливою складовою ефективного функціонування ринку землі є детінізація земельних відносин. Необхідно створити регуляторне середовище, яке зруйнує тіньові схеми. Це є обов’язковою передумовою формування ефективного ринку землі в Україні", - наголосив Президент.

Нагадаємо, Президент України пообіцяв, що українська влада зробить все для того, щоб земельна реформа захищала інтереси людей та припинила тінізацію сільгоспземель.





Схожі новини
  • Розвиток торговельно-економічних відносин є пріоритетним у співпраці України та Республіки Корея - Президент
  • Президент: закон на сьогодні забороняє іноземцям скуповувати українську землю
  • Янукович буде шукати нові ринки збуту вітчизняної продукції
  • В.Янукович: влада зробить все, аби земельна реформа захищала інтереси людей
  • У "Регіонах" прогнозують затягування земельної реформи

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.