Аграрний тиждень. Україна
» » 11 вересня - відкриття Міжнародного форуму "Ліси в зеленій економіці"
» » 11 вересня - відкриття Міжнародного форуму "Ліси в зеленій економіці"

11 вересня - відкриття Міжнародного форуму "Ліси в зеленій економіці"


Державне агентство лісових ресурсів України запрошує на урочисте відкриття Міжнародного форуму «Ліси в зеленій економіці», яке відбудеться 11 вересня о 09.00.

Міжнародний форум «Ліси в зеленій економіці» відбудеться за сприяння лісової адміністрації України і Швеції та проходитиме у Львові 11-14 вересня 2012. Участь у ньому візьмуть понад 130 учасників з 34 країн.

Мета Форуму – обговорення питань зеленої економіки, землекористування та лісоуправління в країнах із перехідною економікою. В рамках Форуму буде представлено дослідження країн щодо ролі лісів у зеленій економіці, засідання робочих груп та круглих столів та тему діяльності лісового господарства в країнах Європи, СНД, Азії та Америки.

У ході офіційного відкриття плануються виступи Голови Держлісагентства України, голови Львівської ОДА, керівника лісового відомства Швеції, керівника секретаріату Форуму ООН з лісів, представників країн-гостей.

З повною програмою Міжнародного форуму «Ліси в зеленій економіці» можна ознайомитися: тут.





Схожі новини
  • На Рівненщині готуються до третього міжнародного форуму з агрологістики
  • Рівненщина прийматиме Міжнародний бізнес-форум із агрологістики
  • Про роботу секції «Інноваційні технології раціонального використання, охорони і відтворення родючості грунтів» в рамках Міжнародного науково-технологічного форуму «Наука, інновації, технології – 2012»
  • Лісівники 32 країн світу розроблять єдину концепцію управління лісами
  • Відкриття XXIV Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2012»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.