Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Присяжнюк бере участь у Всеукраїнській нараді з питань підтримки реального сектора економіки
» » Микола Присяжнюк бере участь у Всеукраїнській нараді з питань підтримки реального сектора економіки

Микола Присяжнюк бере участь у Всеукраїнській нараді з питань підтримки реального сектора економіки


Сьогодні, 11 вересня, у Дніпропетровську проходить Всеукраїнська нарада щодо підтримки реального сектору економіки України. На зустрічі Президента України Віктора Януковича, представників Кабінету Міністрів, в тому числі Міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка, з підприємцями та науковцями, обговорюються передумови нарощення внутрішнього виробництва й створення сприятливих умов для господарської діяльності, інвестиційної сфери та кредитування реального сектора економіки.
Окрему увагу на нараді було приділено розвитку сільськогосподарського машинобудування та наголошено на важливості підтримки агропромислового виробництва для розвитку реального сектора економіки. Зокрема, учасники підкреслили, що саме АПК забезпечує значну частку в загальній валовій виробленій продукції в Україні. Ефективній роботі аграрного сектору сприятиме залучення у виробництво сучасних сортів зернових та зернобобових культур, відновлення зрошувальних систем на площі 1,5 млн га.
Під час наради також зазначено, що Уряд вживає заходів для спрощення процедур будівництва зерносховищ та введення їх в експлуатацію, запровадження новітніх технологій зберігання зерна. Спостерігається позитивна тенденція у виробництві основних видів продукції тваринництва.
Зі слів учасників наради, навіть завдяки невеликим інвестиціям аграрний сектор стає стимулюючим для інших галузей економіки, забезпечує розвиток малого та середнього бізнесу.





Схожі новини
  • АПК має стати ключовим сектором для розвитку економіки України
  • Уряд ухвалив Стратегію розвитку агросектору до 2020 року
  • Економіку України може врятувати тільки сільське господарство - Данилишин
  • Законопроект „Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо подальшого адміністрування податків і зборів”
  • Микола Присяжнюк: Головне спрямування Ініціативи «Рідне село» – підвищення добробуту сільських мешканців

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.